Skip to main content
Launch of the new Reynaers Aluminium website

Bine ați venit pe noul site îmbunătățit Reynaers Aluminium

Site-ul web Reynaers Aluminium are o față nouă, dar familiară. Echipa noastră de experți în domeniul digital a actualizat designul site-ului, a optimizat conținutul și a aplicat o identitate vizuală atractivă, centrată pe om. Toate acestea pentru a vă putea îmbunătăți experiența digitală și pentru a vă inspira și mai mult.

Ce este nou?

Am investit în mod deliberat în tehnologie ușor de utilizat pentru a crea un site ușor de accesat, de înțeles și de navigat. A fost nevoie de o revizie completă a platformei tehnice pentru a crea rezultatul uimitor pe care îl vedeți astăzi. Dar ce anume s-a schimbat?

Design complet nou

Vizitați site-urile noastre internaționale și veți observa că toate au același aspect. Designul lor modern comun ne permite să transmitem un mesaj comun Reynaers Aluminium în întreaga lume, concentrându-ne pe o comunicare adaptată intereselor dumneavoastră, cu ajutorul unor elemente vizuale puternice.

Conținut nou și actualizat

Mergem dincolo de produs și ne spunem povestea printr-un conținut optimizat și relevant. Pe lângă informațiile actualizate despre produse, veți găsi o mulțime de conținut inspirațional, cum ar fi articole, știri și proiecte. Astfel, vă putem ajuta să decideți care dintre produsele sau serviciile noastre se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Ce urmează?

Inovația și îmbunătățirea continuă fac parte din ADN-ul Reynaers Aluminium. De fapt, acest prim design al site-ului este doar începutul, deoarece există multe alte dezvoltări care urmează să apară. În anul care urmează, echipa noastră va testa și va optimiza în continuare designul pentru a îmbunătăți experiența online a tuturor vizitatorilor.

Această nouă platformă online ne permite să ne menținem oferta de produse și servicii puternică și în creștere. Nu uitați să urmăriți cu atenție site-ul nostru pentru viitoarele actualizări și conținutul adăugat.

Launch of the new Reynaers Aluminium website