Skip to main content
Four people discussing a building project in the Avalon Virtual Reality Room.

Cum funcționează Avalon? Experții noștri în prelucrarea 3D îți recreează practic clădirea pe baza fișierelor tehnice inițiale. Apoi, acest model de înaltă rezoluție este proiectat pe cei cinci pereți ai camerei VR la Reynaers Campus, sediul nostru din Belgia. Cu ajutorul ochelarilor 3D și a stick-ul de control pătrundeți în viitorul dumneavoastră proiect împreună cu până la șase colaboratori pentru ca acest instrument de lucru este unul colaborativ.

Expert creating a virtual building behind two computer screens.
Pentru a vă pregăti vizita în cel mai bun mod posibil, experții noștri în prelucrare 3D creează modele virtuale care conțin produsele noastre, pe baza informațiilor furnizate de dumneavoastră.

Pe lângă vizualizarea proiectelor de construcții, Avalon vă permite și să analizați de aproape modele 3D ale soluțiilor Reynaers Aluminium.

  • Măriți la orice detaliu
  • Comparați posibilitățile
  • Alegeți soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră

Prin partajarea acestei experiențe virtuale cu celelalte părți implicate, puteți rezolva problemele direct și mai eficient. Și dacă nu puteți ajunge la Reynaers Campus, modulul nostru Avalon Studio este aici pentru a vă ajuta. Această soluție vă permite să revizuiți produsele noastre din confortul casei sau la birou. Dă viață ideilor tale arhitecturale astăzi!

Need help or more information? Do not hesitate to contact us!

Find your local contact