Skip to main content
Child looking out of an open window.
07 Mar 2022

Aluminiul garantează siguranța copiilor dumneavoastră

Nu este întotdeauna ușor să fii cu ochii pe copii (mici). Ei sunt curajoși și aventuroși, dar accidentele se pot întâmpla când te aștepți mai puțin. Reynaers Aluminium dezvoltă produse de înaltă calitate și ușor de utilizat, având în vedere siguranța copiilor.

Ferestre cu întinderi mari de sticlă la primul etaj, uși glisante grele care nu se opresc atât de ușor - toate componentele riscante din casă cu care copiii dumneavoastră interacționează zilnic. La Reynaers Aluminium, nu lăsăm nimic la voia întâmplării când vine vorba de siguranța sistemelor noastre. Vă explicăm câteva dintre numeroasele caracteristici de siguranță care fac ca locuința dumneavoastră să fie sigură pentru întreaga familie.

Rezistența la impact

Copiii se lovesc de ferestre în timp ce se joacă? În calitate de părinte, îi dai un sărut fiului sau fiicei tale și speri ca geamul să nu se spargă. Din fericire, toate sistemele noastre sunt supuse unor teste de impact riguroase. În centrul nostru de testare de ultimă generație, experții aruncă saci de nisip sau o anvelopă dublă pentru a simula efectul unui obiect în mișcare care se ciocnește de o fereastră instalată. În acest fel, asigurăm stabilitatea și robustețea chiar și a celor mai mari profile din aluminiu și suprafețe de sticlă.

Women with children sitting in sofa behind large window wall.

Balustradă din sticlă

În cazul în care la primul etaj sau la etajele superioare există soluții complete din sticlă, casa sau apartamentul dumneavoastră poate fi dotat cu balustrade din sticlă pentru a vă menține pe dumneavoastră și pe membrii familiei în siguranță în orice moment. Fără a face compromisuri în ceea ce privește designul, este suficient să atașați aceste sisteme direct la profilele ferestrelor și să vă bucurați atât de o soluție elegantă, cât și de una fiabilă.

Balustrada Reynaers Aluminium RB Glass subliniază transparența cu un profil minimalist, fiind dezvoltată în special pentru zonele de ferestre din clădirile înalte. Chiar și fără balcoane, puteți acum să vă deschideți în siguranță ferestrele sau ușile glisante pentru a vă bucura de o priveliște neobstrucționată. Soluția RB Glass poate fi utilizată pentru o gamă largă de sisteme de ferestre și uși (ConceptSystem și MasterLine 8), precum și pentru sistemele noastre glisante (ConceptPatio și HiFinity).

Protecție împotriva strivirii degetelor

Degete strivite între ușile care se închid, se poate întâmpla atât copiilor, cât și adulților. Pentru a evita astfel de accidente dureroase, anumite uși din aluminiu Reynaers pot fi echipate cu o funcție specială de protecție împotriva strivirii degetelor. Apoi, un dispozitiv anti-eroare pe mânerele ferestrelor sau ușilor ajută la evitarea deschiderii neașteptate a oricărui element. Bucurați-vă de liniște și lăsați copilul să exploreze.

Bucurați-vă de liniște datorită tehnologiei de protecție împotriva strivirii degetelor de la Reynaers Aluminium.

Glass balustrade attached to ConceptSystem 77 window, featured in Rotterdam project.

Siguranța și ușurința în utilizare sunt principalele priorități când vine vorba despre sistemele noastre de aluminiu. În special de dragul celor mai tineri utilizatori finali, ne asigurăm că dezvoltăm produse elegante cu un design sigur și securizat. Construirea unei locuințe sigure pentru copii nu a fost niciodată mai ușoară având produsele Reynaers Aluminium la dispoziția dumneavoastră.

Doriți să aflați cum testăm calitatea și siguranța produselor noastre?

Descoperiți aici