Skip to main content
“Exterior nighttime view of private home in Bilzen, Belgium.
09 Mar 2022

Asigurați-vă casa antiefracție

De ce să alegeți între confort și siguranță când le puteți avea pe amândouă. Reynaers Aluminium oferă diverse opțiuni de securitate a clădirii pentru a face casa dumneavoastră mai sigură. De la protecția standard la cea personalizată împotriva intrușilor, avem soluția de siguranță perfectă pentru dumneavoastră.

Un prim pas spre o mai bună siguranță este selectarea materialului pentru tâmplăria dumneavoastră. Aluminiul este extrem de durabil și aproape imposibil de deformat - este cea mai sigură alegere pentru orice proiect de construcție nouă sau de renovare. Sistemele noastre de ferestre și uși din aluminiu vin cu opțiuni specifice pentru a vă face locuința cât mai sigură posibil. Vă ghidăm prin câteva dintre soluțiile noastre.

Soluții antiefracție

Ferestrele și ușile noastre sunt disponibile pe diferite nivele de protecție împotriva efracției. Echipate cu puncte suplimentare de blocare antiefracție, ferestrele noastre din aluminiu pot ține intrușii afară în orice moment. În plus, toate mânerele Reynaers Aluminium pot fi echipate cu o încuietoare cu cilindru pentru a garanta și mai multă siguranță.

Bucurați-vă de siguranță maximă datorită ferestrelor și ușilor dotate cu sisteme de blocare antiefracție.

Creșteți siguranța ușii de la intrare cu balamale suplimentare, blocuri anti-ridicare sau chiar cu zăvoare. Astfel, vizitatorii nedoriți nu vor putea să scoată ușa din cadru și să pătrundă în locuința dumneavoastră. Alegeți o încuietoare multipunct cu trei sau cinci puncte de blocare pentru a asigura o blocare suplimentară la toate ușile care se deschid. Iar prin înlocuirea geamurilor existente cu geamuri de siguranță de înaltă calitate, puteți fi siguri că veți avea cea mai sigură și mai splendidă priveliște pe tot parcursul anului.

Cele mai sigure sisteme glisante

Ușile glisante din aluminiu sau sistemele de verandă oferă întotdeauna un plus de valoare casei dumneavoastră, mai ales dacă sunt asigurate corespunzător. Ferestrele și ușile glisante Reynaers Aluminium pot fi echipate cu elemente de fixare suplimentare pentru a face ca intrarea în casa dumneavoastră să fie cât mai sigură. În plus față de aceste componente de siguranță, baghetele de sticlă asigură faptul că geamurile nu pot fi scoase din profil.

Control acces pentru viitor

Optați pentru cel mai sigur finisaj la casa dumneavoastră cu soluțiile Reynaers Aluminium de control acces. De exemplu, scanerele noastre de amprente digitale creează siguranță optimă în clădire prin acordarea accesului unei selecții de persoane. Ușor de utilizat și adaptabile, scanerele pot fi configurate pentru a recunoaște amprentele digitale ale tuturor membrilor familiei și prietenilor. Nu vă mai încuiați niciodată în afara casei, datorită scanerelor noastre inovatoare de amprente și sistemelor noastre de acces cu tastatură.

Girl entering white private home by scanning her fingerprints.

Ți-ai uitat cheile? Scanați-vă rapid amprenta digitală sau introduceți codul personal și intrați înăuntru.

Testăm toate opțiunile de siguranță Reynaers Aluminium în centrul nostru de testare de ultimă generație. În plus, aceste produse sunt aprobate de organisme de certificare oficiale, cum ar fi SKG, IFT, WTCB TNO și multe altele. Sistemele noastre îndeplinesc și depășesc standardele europene pentru diferite categorii de rezistență (ENV 1627-1630), ceea ce le face să fie o soluție de încredere pentru nevoia specifică a clădirii dumneavoastră.

Sistemele Reynaers Aluminium sunt testate pentru toate tipurile de pericole, inclusiv foc, gloanțe și uragane.

Citiți mai multe aici

Drepturi de autor

Casa privată Bilzen - Eigide Meertens (arhitect), Marc Sourbron (fotograf)