Skip to main content
Quality expert testing aluminium profile sample.
15 Mar 2022

Certificările noastre de calitate

La Reynaers Aluminium, oferim cea mai înaltă calitate din punct de vedere tehnic și ne concentrăm pe a fi cât mai sustenabili. Drept urmare, multe dintre sistemele noastre au primit certificări de calitate și durabilitate pe care le prezentăm cu mândrie.

Când alegeți materialele, toată lumea își dorește echilibrul potrivit între calitate înaltă și preț excelent. Compararea certificărilor de calitate vă ajută, ca și beneficiar sau responsabil de realizarea clădirii, să luați o decizie informată privind tâmplăria proiectului dumneavoastră. Reynaers Aluminium se străduiește să ofere cea mai bună calitate, așa cum arată numeroasele noastre etichete și certificări.

De ce sunt importante etichetele de calitate

De ce ar trebui să cauți etichetele de calitate? Certificările de calitate arată dedicarea unei companii față de standarde de producție clare și de înaltă calitate, ceea ce aduce valoare adăugată clădirii dumneavoastră. De asemenea, arată dorința unei companii de a contribui la sustenabilitatea unui produs și de a respecta reglementările (inter)naționale. Când utilizați materiale care poartă mai multe etichete de durabilitate, vă asigurați că proiectul dumneavoastră atinge performanțe termice și energetice excelente.

În plus, multe organisme guvernamentale locale oferă reduceri de taxe sau subvenții atunci când aplicați produse durabile în proiectul dumneavoastră, fie ca este construcție nouă sau renovare. În acest fel, aceste produse cu nivel ridicat de izolare sunt cea mai bună soluție atât pentru clădirea dumneavoastră, cât și pentru buget.

Outside view of white Romanian private home with bright lights shining through the windows.

Certificate de calitate oferite de Reynaers Aluminium

Ne mândrim cu calitatea pe toată durata de viață a sistemelor noastre. Ferestrele și ușile din aluminiu Reynaers dețin toate marcaj CE, ceea ce asigură că îndeplinesc standardele stricte de calitate conform legislației Uniunii Europene. Produsele noastre poartă, de asemenea, eticheta ISO 9001, ceea ce înseamnă că avem un program extins de management al calității, care include, dar fără a se limita la, calitatea produselor și managementul proceselor.

Reynaers Aluminium oferă o garanție de 10 ani pentru toate sistemele și o garanție de 5 ani pentru feronerii.

Calitatea tipurilor noastre de vopsire și finisaj anodizat este asigurată de certificările Qualicoat și Qualanod. Aceasta înseamnă că îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește durata de viață, rezistența UV, decolorarea și integritatea etanșării. Pentru a ne asigura calitatea și în viitor, am îmbunătățit laboratorul nostru – Q Lab – unde testăm prototipurile și le comparăm cu calitatea designului original. Astfel, te poți baza în casa ta pe cele mai recente soluții de aluminiu testate și aprobate

Certificate de sustenabilitate

Sistemele Reynaers Aluminium poartă, de asemenea, multe etichete de calitate privind construcțiile durabile, cum ar fi certificatul DGNB. DGNB promovează clădirile cu viziune spre viitor. Aceasta înseamnă că în faza de proiectare și construcție a acestei clădiri s-a acordat atenție durabilității și mediului de locuit din zonă.

În continuare, etichetele BREEAM sunt acordate proiectelor care depășesc standardele naționale de sustenabilitate. Profesioniștii noștri vă pot oferi sfaturi și vă pot ajuta să obțineți scorul necesar pentru a vă certifica clădirea BREEAM. În mod similar, oferă îndrumări pentru obținerea de puncte LEED folosind sistemele durabile din aluminiu Reynaers. LEED este cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor atunci când vine vorba de grijă pentru mediu, iar eticheta este un semn al calității clădirilor verzi în întreaga lume. Ești gata să-ți construiești casa verde perfectă?

Drepturi de autor

Casa Corbeanca – Miruna Ardelean (arhitect), Arthur Tintu (fotograf)