Skip to main content
Elder person watching his grandson play in the garden from behind window wall.
09 Mar 2022

Rămâneți în siguranță cu Reynaers Aluminium

Locuința dumneavoastră ar trebui să fie un loc sigur de care să vă bucurați împreună cu familia dumneavoastră, în fiecare zi a anului. Asigurarea unui nivel maxim de siguranță al elementelor constructive este una dintre prioritățile de top ale Reynaers Aluminium. De aceea, ne testăm în mod regulat produsele pentru toate tipurile de riscuri, cum ar fi rezistența la foc și protecția antiglonț.

Fie că este vorba despre ferestre, uși, soluții pentru fațade sau sisteme glisante: siguranța este întotdeauna pe primul loc. În propriul nostru centru de testare dedicat, dar și în laboratoare de testare externe, monitorizăm îndeaproape nivelele de siguranță și performanță ale tuturor produselor noastre din aluminiu. Consultanță și asistență extinsă, fabricarea elementelor de testare, cercetare profesională - toate acestea fac parte din expertiza noastră. În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra principalelor aspecte de siguranță pe care le testăm și le integrăm în sistemele noastre.

Rezistență la efracție

Doriți sisteme de aluminiu care să țină la distanță vizitatorii nedoriți și să arate elegant în același timp? Multe dintre sistemele noastre de aluminiu sunt prevăzute cu variante de siguranță antiefracție care pot respecta diferite nivele de rezistență la efracție. Stabilitatea lor extremă face ca sistemele să fie greu de deformat și chiar mai greu de spart. Iar în combinație cu gama noastră de încuietori robuste și sisteme de control acces, puteți împiedica hoții să pătrundă în casă sau în spațiul de lucru.

Profilele Reynaers Aluminium sunt greu de deformat și chiar mai greu de rupt. Sunt soluțiile perfecte de protecție împotriva efracției!

Rezistența la foc

Material neinflamabil, cu o temperatură de topire de peste 600 de grade, aluminiul este soluția perfectă pentru toate tipurile de sisteme rezistente la foc. Ne testăm sistemele pentru rezistența la propagarea focului în strânsă colaborare cu diverse laboratoare europene acreditate. Verificăm dacă soluțiile din aluminiu îndeplinesc cerințele necesare - adică să reziste la 30 sau 60 de minute de foc încălzit până la 1.000 de grade Celsius - pentru a ne asigura că oferim calitate și siguranță la cel mai înalt nivel.

Interior view of skyscraper penthouse with flames showing through the windows.

Datorită rezistenței sale la foc, aluminiul ignifugat este o soluție ideală pentru proiecte industriale, cum ar fi platformele petroliere, laboratoarele, școlile și aeroporturile. Cu toate acestea, clădirile rezidențiale și casele private vor beneficia cu siguranță și de sistemele noastre ignifuge.

Protecția împotriva gloanțelor

Sistemele antiglonț testate și aprobate pot salva vieți. Acesta este motivul pentru care aceste variante de siguranță oferite de Reynaers Aluminium se regăsesc adesea în bănci, oficii poștale sau secții de poliție. Fie că este vorba de soluții pentru fațade, sisteme glisante, ferestre sau uși, noi testăm întotdeauna sistemele noastre antiglonț în laboratoare de testare certificate, cum ar fi TNO și Școala Militară Regală. Sunteți interesați? Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea un test antiglonț realizat pe o ușă ConceptSystem 77.

Rezistența la cutremur

În unele regiuni, construirea de spații publice, fabrici și case rezistente la cutremure este o necesitate reală. La urma urmei, nimic nu ar trebui lăsat la voia întâmplării. Efectuăm teste seismice pentru a ne asigura că aceste sisteme de siguranță rămân stabile și la o calitate bună chiar și după dezastre naturale. Pentru că prevenția este mai bună decât vindecarea.

Vă întrebați cum să vă păstrați casa ferită de intrarea prin efracție?

Aflați aici