Skip to main content
Girl entering white house via fingerprint scanner technology.
03 Mar 2022

Transformați-vă casa într-o casă inteligentă cu Reynaers Aluminium

Acces facil prin simpla apăsare a unui buton sau securitate fără probleme cu ajutorul unui scanner de amprente și a unei tastaturi inteligente. Cu ajutorul tehnologiei de automatizare a clădirilor Reynaers Aluminium, puteți adăuga și dumneavoastră un plus de confort și protecție proiectului dumneavoastră fie că este vorba despre o construcție nouă sau o renovare.

Reynaers Aluminium oferă diverse funcții care se conectează la aplicația dumneavoastră de casă inteligentă pentru a vă face viața de zi cu zi mai comodă, asigurând în același timp un nivel optim de securitate. Vă prezentăm cu plăcere câteva dintre soluțiile noastre preferate de economisire a timpului.

Automatizarea clădirilor în viitor

Pierderea cheilor și blocarea în cel mai nepotrivit moment sunt de domeniul trecutului. Mulțumită sistemelor noastre automate de blocare, nu trebuie decât să vă deblocați ușile cu amprenta, cu telecomanda sau cu dispozitivul smartphone și să intrați direct în casă.

Reynaers Aluminium oferă două opțiuni de încuietori automatizate: un sistem autotronic și un sistem multitronic. Încuietoarea autotronic este un sistem parțial mecanic, care dispune de trei puncte de blocare și respectă nivelele de rezistență la efracție RC2. Varianta sa complet electrică este sistemul robust multitronic, care are o încuietoare cu șapte puncte de blocare și o calificare RC3. Două soluții sigure, fiecare perfect adaptată la nevoile specifice ale clădirii dumneavoastră.

În plus, multe dintre sistemele noastre de uși batante și glisante sunt prevăzute cu o funcție opțională de motorizare. Bucurați-vă de acces rapid și ușor printr-o singură apăsare de buton, chiar și pentru cele mai grele rame de aluminiu sau cele mai mari suprafețe de sticlă.

Woman holding drinks, opening a motorised sliding door with a push button on the wall.

Acces ușor pentru clienți

Unele companii au nevoie de o funcție de blocare pe timp de zi care să deschidă ușile la cerere cu ajutorul unui comutator sau al unui temporizator. Funcțiile noastre de control al accesului vă ajută să vă desfășurați activitatea cât mai bine. În gama noastră de soluții este inclusă și o funcție de deschidere permanentă pentru a permite accesul în anumite ore.

Cu ajutorul funcțiilor noastre inteligente de control al accesului, puteți controla cine și când poate intra în locuința dumneavoastră.

Tehnologie de scanare a amprentelor fără erori

Ați rămas încuiat pe afară și nu aveți la dumneavoastră cheia sau telecomanda. Care este soluția noastră? Pur și simplu redeschideți ușa cu ajutorul unuia dintre scanerele noastre inovatoare de amprentă sau introduceți codul dumneavoastră personal într-o tastatură. Atribuiți un cod unic de patru până la opt cifre fiecărui membru al familiei, prieten sau angajat și faceți viața mai ușoară și mai sigură pentru toți oaspeții dumneavoastră. Iar fiecare cod poate fi blocat în cel mai scurt timp cu ajutorul unei aplicații mobile convenabile.

Close-up of hand using keypad access control feature.

Tastaturile și scanerele de amprentă Reynaers Aluminium au un design elegant și sunt gata de utilizare. Acest lucru înseamnă că vin preasamblate și pot fi instalate având nevoie minimă de un electrician. Spre deosebire de încuietorile cu card sau cheie, scanerele de amprentă nu pot fi accesate de vizitatori neautorizați. Acest lucru le face o soluție de control acces sigură și de încredere, care garantează securitatea clădirii și pentru generațiile viitoare.

Asigurați-vă casa cu soluțiile noastre antiefracție (automate)

Citiți mai multe aici