Skip to main content
  • CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan
  • CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan
  • CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan
  • CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan
  • Gökhan Aksoy Mîmarlik

Paragon Tower

Ankara - Curcan - 2013
CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan

Uită-te la Turnul Paragon, apoi uită-te din nou. Forma sa de prismă s-ar putea să te surprindă la început, dar exact aceasta este ideea. Proiectată de Gokhan Aksoy, această clădire de birouri se remarcă datorită soluțiilor personalizate de fațadă ConceptWall 50. Și datorită elementelor sale de construcție durabile, Paragon este nominalizat pentru o certificare Silver pentru Leadership in Energy and Environmental Design (LEED). Un loc de întâlnire ecologic în această zonă recent dezvoltată din Ankara, Turcia.

Turnul Paragon este atât un mediu de lucru, cât și un hotspot social. 27 de etaje de spații de birouri ocupă cea mai mare parte a clădirii, cu „grădini” semideschise la etajele 7 și 17 pentru a se bucura angajații. Dar arhitectul Gokhan Aksoy a oferit și spațiu pentru cafenele, servicii sociale și restaurante, făcându-i și pe vizitatorii locali să interacționeze cu locul. Afacerile și petrecerea timpului liber se reunesc în curtea de la parter, unde vă puteți odihni la umbra unui baldachin mare. Ca vizitator, te simți tentat să iei loc și să te minunezi de designul surprinzător al Turnului pe tot parcursul zilei.

Ca vizitator, te simți tentat să te așezi în curte și să te minunezi de designul surprinzător al Turnului Paragon pe tot parcursul zilei.

CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan

Într-un centru al orașului aglomerat, trebuie să utilizați suprafața limitată a podelei cât mai eficient posibil. Designul înalt și înclinat al lui Paragon Tower este soluția perfectă.

Observați din exterior cum spațiul din Paragon devine mai mic spre ultimul etaj. Acest design dinamic și asimetric conferă Turnului forma sa de prismă. Dar formele neregulate necesită personalizate, când vine vorba de placarea fațadei neconvenționale a unui zgârie-nori. Din fericire, sistemele personalizate ale Reynaers Aluminium pot satisface nevoile oricărui proiect.

Deși Turnul Paragon vă atrage imediat atenția, veți observa că nu reflectă lumina soarelui la fel de mult ca vecinii săi. Acest lucru se datorează faptului că fațada sa a fost construită din versiuni personalizate ale soluțiilor noastre standard de perete cortină ConceptWall 50. Aceste variante au panouri realizate în așa fel încăt să mențină strălucirea lor la minim. Placarea din aluminiu anodizat oferă clădirii de birouri un aspect mat și elegant. În acest fel, deși împrejurimile sale se reflectă frumos în fațadă, Turnul nu vă va răni ochii când vă uitați la el.

Soluțiile Reynaers Aluminium ConceptWall 50 conferă turnului Paragon aspectul său mat, dar elegant. Bucurați-vă de priveliște, atât din interior, cât și din exterior.

Un exemplu de certificare LEED

Pereții cortină din aluminiu Reynaers arată splendid și oferă, de asemenea, cel mai bun nivel de izolare din clasă, spre bucuria rezidenților și angajaților. Dar aceasta nu este singura caracteristică care face din Turn un erou verde deghizat. Plimbați-vă prin birourile luminate cu senzori de iluminat și simțiți o temperatură medie constantă datorită unui sistem natural de răcire special integrat în fațadă.

CW 50-SC Perete cortina - Business center Paragon Tower situat în Ankara, Curcan

Proiectul a gestionat cu atenție utilizarea materialelor locale și reciclate în timpul construcției sale. Nimic nu s-a irosit. Pentru aceste eforturi ecologice, USGBC a nominalizat Turnul Paragon pentru a primi o certificare LEED Silver. Acest prestigios premiu pentru „Leadership in Energy and Environmental Design” certifică faptul că sustenabilitatea a fost ideea de bază în procesul de proiectare și construcție al lui Paragon.

Așa că pășește în Turnul Paragon și bucură-te din plin de această clădire de birouri verde. Indiferent dacă veniți ca angajat sau pur și simplu treceți ca vizitator, Turnul vă va întâmpina întotdeauna cu o primire călduroasă. Ospitalitatea turcească într-un cadru modern care vorbește imaginației.

Sisteme Reynaers utilizate

Involved stakeholders

Arhitect

  • Gökhan Aksoy Mîmarlik

Fabricant

  • Panel Cephe

Fotograf

  • Selçuk Çınar

Alte părți interesate

  • Ufuk Mesken Inșaat (Antreprenor general)