Skip to main content
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situat în Suffolk, Regatul Unit
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situat în Suffolk, Regatul Unit
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situat în Suffolk, Regatul Unit
  • MVRDV - Winy Maas

Balancing Barn

Suffolk - Regatul Unit

Suffolk (UK) — „Sărbătorile în arhitectura modernă.” Acesta este sloganul pentru unul dintre cele mai remarcabile proiecte comerciale din ultimii ani. Organizația non-profit Living Architecture a realizat patru case de vacanță speciale, răspândite în Anglia. Proiectul numărul cinci va urma în curând. Fiecare este un exemplu extraordinar de arhitectură contemporană, proiectat de arhitecți de top. Cel mai spectaculos dintre proiecte este „Balancing Barn” din Suffolk, proiectat de biroul olandez MVRDV. În casa de 30 de metri lungime, care iese la 15 metri peste marginea unei înălțimi, Reynaers CP 155-LS (Lift & Slide) a fost folosit pentru ferestrele mari glisante. Secțiunea mare proeminentă a însemnat că a fost posibilă amplasarea unei alte ferestre mari în podea ca o completare a spectacolului arhitectural.

Sisteme Reynaers utilizate

Involved stakeholders

Arhitect

  • MVRDV - Winy Maas

Fabricant

Fotograf

  • Edmund Sumner

Alte părți interesate

  • O. Seaman & Son Ltd. (Antreprenor general)