Skip to main content
  • ConceptSystem 77 Fereste și ConceptPatio 155 Glisante & Pliante - Complex de apartamente The Ivy situat în Bucharest, România
  • ConceptSystem 77 Fereste și ConceptPatio 155 Glisante & Pliante - Complex de apartamente The Ivy situat în Bucharest, România

The Ivy

Bucharest - România - 2021

Reynaers Aluminium și Speedwell au semnat un nou acord de parteneriat pentru proiectul rezidențial The Ivy. Companiile se află la cea de-a doua colaborare, prima fiind marcată de furnizarea cu succes a soluțiilor de aluminiu pentru proiectul Record Park din Cluj-Napoca. Noul parteneriat are ca scop furnizarea soluțiilor premium pentru crearea unui produs la cel mai înalte standarde și un loc în care o nouă comunitate se va putea dezvolta armonios.

Arhitectura complexului The Ivy este caracterizată din forme și linii curate. Fațadele clădirilor sunt dominate de un cadru format dintr-o serie de benzi elegante verticale și orizontale. Pentru a completa aceste caracteristici, Reynaers furnizează soluții inovative și sustenabile care contribuie la crearea unui mediu de viață plăcut. Rafinamentul pentru calitate și izolare au fost obținute prin integrarea sistemului glisant și liftant-glisant premium Concept Patio® 155. Datorită nivelului ridicat de izolare, acest sistem va asigura un confort sporit locuitorilor săi în fiecare perioadă a anului.

Încă de la intrare rezidenții se bucură de mult spațiu și multă lumină naturală. Fiecare apartament are un design modern, iar datorită suprafețelor vitrate mari și finisajelor de top, apartamentele cu plan deschis dau senzația de spațiu, dar și intimitate.
Clădirile The Ivy au un design clar și sunt orientate către soare, fațadele permițând pătrunderea luminii naturale pe tot parcursul zilei datorită pofilelor înguste ale sistemului CP 155, concept pentru a crea zone vitrate mari, îmbinate cu un confort sporit.

Utilizând sistemul de fereste/uși fixe Reynaers CS 77, arhitecții de la KXL au reușit să asigure co izolare termică excelentă și să îndeplinească cerințele stricte cu privire la securitatea locuitorilor ansamblului rezidențial.
Soluțiile Reynaers Aluminium CS 77 și CP 155 s-au completat armonios pentru a contribui la a crea mai mult decât un simplu complex rezidențial, ci un spațiu unde natura şi orașul se împletesc, o îmbinare a traiului contemporan și a confortului, unde locatarii se regăsesc cu adevărat.

Involved stakeholders

Arhitect