Skip to main content
Family sitting at table behind large window at night.
09 Mar 2022

Etanșarea maximă a aerului asigură un confort maxim de locuit

Etanșarea la aer este un aspect esențial în ceea ce privește economisirea energiei și asigurarea unui confort optim. Dar la ce ar trebui să vă uitați când vine vorba de etanșarea la aer a profilelor de aluminiu? Vă explicăm în detaliu acest concept crucial.

Abordarea etanșării la aer a fațadei clădirii, a ferestrelor și a ușilor (glisante) vă ajută să obțineți nivele excelente de izolare termică. În plus, maximizați performanța sistemelor de ventilare și evitați costurile excesive cu energia datorită conexiunilor etanșe la clădiri realizate de Reynaers Aluminium.

Etanș și eficient din punct de vedere energetic

Profilele de aluminiu contemporane oferă performanțe termice excelente datorită barierei termice din compoziție și proprietăților de etanșare la aer. Cu toate acestea, aceste sisteme bine izolate au nevoie de o conexiune corespunzătoare cu clădirea pentru a asigura o izolare termică superioară. Soluția noastră? Combinați sistemele cu izolare ridicată cu o instalație etanșă la aer pentru a reduce drastic consumul de energie. Factura de încălzire rămâne scăzută, în timp ce nivelul dumneavoastră de confort atinge noi culmi.

Reduceți costurile cu energia și îmbunătățiți-vă confortul cu ajutorul închiderilor perimetrale pentru etanșarea clădirii.

Scopul final al închiderilor perimetrale ale clădirilor: îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră. Sistemele de aluminiu etanșe sunt mai durabile, vă sporesc confortul și economisesc anual tone de costuri energetice. Și datorită opțiunilor nelimitate de design, a multiplelor variante de vopsire și a diverselor caracteristici de siguranță, profilele Reynaers Aluminium se potrivesc perfect pentru orice proiect fie ca este construcție nouă sau renovare.

Vreți să știți ce sisteme etanșe se potrivesc cel mai bine proiectului dumneavoastră? Fabricanții Reynaers Aluminium vă oferă consultanță personalizată și o instalare fără cusur în peste 70 de țări din întreaga lume. Obținerea unui confort de locuit sporit și crearea unei case eficiente din punct de vedere energetic nu a fost niciodată mai ușoară.

Façade specialist installing curtain walls on a high-rise building.

Drepturi de autor

Turnul din Antwerp - Wiel Arets Architects, ELD Partnership (arhitecți)