Skip to main content
Detail of mesh fabric of the Mosquito screen
07 Mar 2022

Mosquito, plasa pentru țânțari ține insectele afară tot timpul anului

Muște și alte insecte, nimeni nu le dorește în casă. Plasa de protecție împotriva insectelor Mosquito oferă soluția perfectă pentru aceste neplăceri de sezon. Montată pe rama ușii sau a ferestrei, practică și ușor de utilizat. Tot ce aveți nevoie pentru a ține insectele enervante afară.

Mosquito de la Reynaers Aluminium este un sistem de plasă de insecte care se montează pe o fereastră sau pe o ușă (glisantă). Funcția sa este dublă: să țină la distanță insectele cu obstrucționarea minimă a vederii în exterior. Conceptul Mosquito permite ca ferestrele, ușile sau ușile glisante să fie deschise sau închise în mod convenabil, fără a fi necesară îndepărtarea plasei. Cu o șină instalată în partea de sus sau de jos a panoului mobil, vă bucurați de acces facil în orice moment.

Sunny outside view of an opened Mosquito mesh screen in front of a sliding solution.

Aerisiți casa, lăsați insectele afară

Să ții insectele afară este un aspect, dar Mosquito îmbunătățește, de asemenea, ventilarea casei tale, în mod corespunzător, rezultând un climat interior mai sănătos. Lăsați să intre o briză proaspătă vara, aerisiți-vă permanent dormitorul ... Plasa noastră inteligentă împotriva insectelor îmbunătățește calitatea aerului, împiedicând în același timp țânțarii și alte insecte să vă deranjeze somnul.

Cu sistemul nostru Mosquito instalat pe ferestrele sau ușile glisante, vă bucurați de o ventilare maximă a casei, fără insecte.

Design minimalist

Mosquito este format dintr-un cadru din aluminiu care susține o plasă de protecție anti-insecte - un sistem cu design minimalist care poate fi vopsit în aceeași culoare cu ferestrele și ușile dumneavoastră. În plus, Mosquito este disponibil în stilul elegant Softline sau în stilul mai rafinat Renaissance, pentru a se potrivi perfect cu ferestrele și ușile (glisante) Reynaers Aluminium.

Această plasă versatilă este, de asemenea, compatibilă cu solutiile altor furnizori de sisteme, chiar și cu ferestrele care nu sunt din aluminiu, cum ar fi cele din lemn și PVC. Indiferent de materialul pe care îl alegeți, Mosquito este soluția perfectă pentru a ține la distanță insectele enervante și, în același timp, pentru a crește nivelul de confort în proiectul dumneavoastră.

Outside view of contemporary Sissau villa featuring the Mosquito mesh screen.

Drepturi de autor

Casă particulară Belgia 21 - Guy Obijn (fotograf)

Vila Van Acker Sissau - Mark Van Acker (arhitect), Debbie De Brauwer (fotograf)