Skip to main content
Schuifdeuren

Uși glisante sau pliante: soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră

Opțiuni de proiectare

Ușile glisante sunt disponibile într-o multitudine de configurații care oferă libertate nelimitată de proiectare. Un sistem de uși glisante cu una, două sau trei căi de rulare: alegerea vă aparține. Vă doriți ceva cu adevărat unic? O soluție ingenioasă de colț deschis combină două uși perpendiculare care glisează, îndepărtându-se de un colț, fără stâlpi fixi care să blocheze vederea.

Preferați un sistem de uși pliante? Este și aceasta o alegere perfectă. Sistemul versatil din aluminiu oferă multiple soluții de vitrare și culori, este disponibil în diferite direcții de deschidere și poate fi realizat din combinații de uși sau panouri fixe. Cu soluția unică de glisare ascunsă, ușile pliabile dispar fără probleme în orice perete.

Outside view of opened folding door system featured in a private home.

Deschidere largă și vedere spectaculoasă

Ferestrele și ușile vă deschid complet proprietatea, mai ales când preferați sticla de la podea la tavan. Lăsați să pătrundă o abundență de lumină naturală și aer proaspăt în timp ce vă bucurați de priveliști spectaculoase. Adaptabilitatea, datorită numeroaselor configurații, este un avantaj cheie al ușilor glisante. Sistemele minimaliste oferă cele mai bune priveliști neîntrerupte, deoarece au mai puține foi, mai late și cu geamuri mai mari. Prin comparație, ușile pliante au mai multe foi de ușă, fiecare cu o ramă în jurul lor, astfel încât vor exista mai multe linii vizibile.

Ușile glisante au un grad ridicat de adaptabilitate și oferă priveliști spectaculoase.

Cu toate acestea, ușile pliante au avantaje incontestabile. Puteți să pliați un perete întreg, deoarece ușile pliante ajută la crearea acelei tranziții perfecte între casă și grădină. În plus, acestea sunt disponibile cu patru înălțimi diferite ale pragurilor, pentru a răspunde perfect nevoilor proiectului dumneavoastră.

Indoor view of a bright living room, looking out on a vast lake thanks to our HiFinity sliding solution.

Ușor de deschis

Deschiderea unei uși glisante mari necesită un pic de efort? Nu, nu cu ușile culisante Reynaers din aluminiu. Sistemul ușor de utilizat oferă o soluție de ultimă generație, prin care ușa este prevăzută cu un mâner puțin mai lung și un mecanism de alunecare inteligent. Rotirea mânerului la 180 de grade ridică ușa cu doar câțiva milimetri și reduce frecarea dintre foaia ușii și cadru. Ca urmare, puteți deschide fără efort chiar și cele mai mari uși glisante.

Preferați și mai mult confort pentru utilizator? Optați pentru un sistem de deschidere automată pe soluțiile noastre mono-, duo- sau multi-rail. Bucurați-vă de un acces ușor prin simpla apăsare a unui buton cu ajutorul unor ingeniozități Reynaers Aluminium.

Mai multe despre tipurile de uși glisante disponibile?

Aflați aici

Drepturi de autor

Casa particulară Luzarches - Jean Marc Péchard (fotograf)