Skip to main content
Front façade of the Reynaers Campus in Duffel, Belgium.

Centrul de experiență

Centrul de experiență Reynaers este conceput pentru a aduce oamenii împreună și pentru a inspira partenerii cu cele mai recente soluții și tehnologii de ultimă generație. Ca parte a Centrului de Experiență, showroom-ul prezintă întreaga noastră gamă de produse în formă fizică, pentru a  permite partenerilor să vadă, să atingă și să manipuleze produsele noastre.

Pentru o experiență și mai imersivă, vizitatorii pot intra în Camera de realitate virtuală Avalon. Acest instrument imersiv permite părților implicate în proiect să se plimbe într-o clădire în timp ce aceasta se află încă în faza de proiectare. De fapt, Avalon este modalitatea perfectă pentru ca fabricanții, arhitecții și dezvoltatorii de proiecte să navigheze împreună prin diferite spații ale unui proiect, în timp ce evaluează designul clădirii și fac modificări în timp real.

The Reynaers Experience Room.
Professional trainer giving a course to new Reynaers Aluminium employees at the Training Centre.

Centrul de formare

Asamblarea și instalarea corectă sunt esențiale pentru a ne asigura că produsele și soluțiile noastre funcționează în mod optim. Acesta este motivul pentru care centrul nostru intern de formare organizează peste 1600 de cursuri pe an pentru a ne împărtăși experiența cu rețeaua noastră internațională de fabricanți și angajați.

Centrul de formare oferă cursuri standard și specializate, precum și cursuri de formare pe parte de software - tot ceea ce au nevoie partenerii noștri pentru a oferi produse și servicii de înaltă calitate părților implicate în proiecte și proprietarilor de locuințe.

Centrul de automatizare

În cadrul Centrului nostru de automatizare, dezvoltăm soluții de automatizare care le permit partenerilor noștri să își optimizeze fluxurile de producție. Reglăm fiecare etapă a procesului de producție cu o combinație atent echilibrată de utilaje de ultimă generație, cele mai recente tehnologii și instrumentele noastre de producție ReynaPro și ReynaFlow - toate acestea pentru ca fabricanții să poată produce mai eficient, să reducă costurile și să livreze produse finale și mai bune.

Reynaers Aluminium expert giving a fabricator a tour in the Automation Centre.
Expert working on electronics at the Reynaers Technology Centre.

Centrul tehnologic

Pentru a ne asigura că sistemele noastre îndeplinesc cerințele pieței internaționale de construcții, am înființat Centrul tehnologic Reynaers, unul dintre cele mai avansate centre de testare din lume pentru ferestre, uși și fațade. Toate sistemele noastre sunt testate în mod continuu și riguros privind performanțele legate de confort, siguranță și durabilitate. În acest fel, construim un viitor mai confortabil, mai sigur și mai durabil.