Antiefractie

Usile si ferestrele trebuie sa asigure un grad de siguranta corespunzator, mai ales in spatele casei, unde se intampla cele mai multe intrari prin efractie. Fara aceasta siguranta, un sistem de alarma este inutil. Usile si ferestrele din aluminiu rezista bine la efractie si datorita materialului de baza care este foarte solid si rezistent la deformari. 

SISTEME ANTIEFRACTIE

Reynaers poate furniza diverse tipuri de echipari, cu grade de proetctie antiefractie diferite, in functie de solicitarile clientului. De exemplu, putem furniza ferestre cu mai multe puncte de inchidere pe laturi multiple. De asemenea, sistemele noastre sunt prevazute cu o masura de siguranta suplimentara, prin care pozitia ferestrei deschise poate fi modificata doar daca este mai intai inchisa.

Pentru siguranta suplimentara a usilor si ferestrelor din aluminiu, exista mai multe optiuni; de exemplu, accesorii de siguranta cu mai multe puncte de inchidere. In plus, feroneria este prevazuta cu o placuta impotriva gauririi si cu un dispozitiv impotriva ridicarii. Acest lucru face aproape imposibil gaurirea inchizatorii sau deschiderea ferestrei utilizand o ranga. Prin utilizarea unei sticle securizate si a unor baghete speciale de prindere a sticlei, siguranta va fi sporita.

Pentru a determina gradul de protectie antiefractie, exista diferite categorii de rezistenta (in conformitate cu normativul European ENV 1627-1630). Aceasta clasificare se bazeaza pe tipul de infractor, echipamentul de care dispune, zona de aplicare, riscul si recomandarile de aplicare. Potrivit acestor standarde, sistemele noastre sunt testate in Institutul Reynaers de catre organisme certificate oficial, cum ar fi SKG, IFT, WTCB, TNO, Peutz, Efectis, ITB, WFRG, etc. Puteti urmari testul oficial antiefractie pe canalul Youtube.