Bun venit in noul nostru showroom

Showroom-ul Reynaers este gandit pentru fiecare tip de partener Reynaers, combinand atat aspecte tehnice, digitale cat si elemente specifice de design. Mostrele prezentate creeaza o experienta practica pentru vizitatori, in timp ce aplicatiile digitale fac posibila depasirea limitarilor de spatiu, aratand intreaga gama de solutii oferite de Reynaers. Noua locatie acomodeaza 15 mostre scara 1:1, o zona interactiva, mai multe zone de intalniri si bineinteles zone de expunere pentru accesorii, game de culori si coltari 3D. Pe langa produsele expuse, vizitatorii pot testa aplicatia de simulare virtuala, ce permite vizionarea viitorului proiect inca din faza de conceptie.

 

Conceptul noului showroom Reynaers este de a combina elementele tangibile ale unui showroom traditional cu cele digitale

 

Inspira-te! Vezi cum solutiile Reynaers transforma aspectul oricarei cladiri.

WORLD OF REYNAERS

World of Reynaers este un configurator in timp real, in care se pot personaliza cu produsele Reynaers diferite tipuri de proiecte, de la locuinte personale la cladiri rezidentiale si de birouri, schimband sistemul, varianta de design, configuratia sau culoarea. Poti alege tipul de cladire potrivita si modifica orice aspect legat de solutiile Reynaers integrate ca de exemplu varianta de design, tipul de deschidere, culorile elementelor etc.

 

Consulta gama impresionanta de culori si posibilitati de finisare.

 

PANOUL DE CULORI

Alegerea culorii potrivite sau a procedeului de vopsire este acum mai facila cu ajutorul panoului de culori Reynaers. Panoul de culori include 192 de culori din cele peste 400 de nuante pe care Reynaers le ofera, intr-o gama numeroasa de finisaje disponibile, ce variaza de la culori metalizate, anodizate, mate sau vopsire tip anodizare. 

Cu ajutorul materialelor informative disponibile in showroom puteti obtine detalii suplimentare despre diferite aspecte ce tin de design sau performante.

MOSTRE 3D

Zona de mostre prezinta o multitudine de sectiuni de colt ale ultimelor inovatii lansate in diferitele grupe de produse. 

PRODUSE FINITE

Prin intermediul produselor finite, vizitatorii pot vizualiza si actiona produsele Reynaers.

Gama de produse finite include: