De ce sa alegem usile glisante pentru constructia locuintei

2901

Usile glisante din aluminiu sunt o alternativa avantajoasa pentru a fi folosite ca usi de terasa, de aceea este important sa stiti care sunt motivele pentru care ar putea fi alegerea perfecta fie ca realizati o constructie noua sau aveti un proiect de renovare.

Acces din plin al luminii naturale indiferent de sezon

Unul dintre cele mai importante avantaje ale usilor glisante din aluminiu este realizarea panourilor mari din sticla, care permit accesul din plin al luminii naturale. Desi acest beneficiu este evident in timpul verii, este de asemenea foarte important sa aveti cat mai multa lumina naturala si in timpul iernii.

Usile glisante din aluminiu permit incorporarea panourilor mari de sticla datorita durabilitatii si rezistentei materialului, folosind rame extrem de subtiri. Un exemplu este sistemul Reynaers Hi Finity cu ajutorul caruia se pot crea usi de pana la 3.5 m inaltime, cu rame ascunse, formand practic un perete intreg de sticla. Asta inseamna ca usile dumneavoastra glisante sunt atat un element practic pentru casa, dar si un element impresionant de design.

Perfecte pentru case cu spatiu limitat

Exista multiple optiuni pentru usile de terasa, cum ar fi usile pliante, usile franceze si bineinteles usile glisante. Din multitudinea de variante, usile glisante ocupa cel mai putin spatiu. Acestea sunt aliniate pe o cale de rulare, astfel incat un panou aluneca peste celalalt economisind spatiu si facand o tranzitie fara intreruperi intre exterior si interior. Prin urmare daca aveti o locuinta cu suprafata limitata, alegerea usilor glisante este solutia ideala pentru a crea senzatia de mult spatiu.

Eficienta ridicata

Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente solutii de pe piata, deoarece aluminiul este durabil si are o durata lunga de viata, atribute perfecte pentru casa dumneavoastra de vis. Solutiile glisante oferite de Reynaers Aluminium au o eficienta energetica si termica ridicata, rezistenta la vant de inalta performanta si includ sisteme de inchidere sofisticate. Acest lucru inseamna ca, pe termen lung, alegerea usilor glisante din aluminiu va poate ajuta cu reducerea costurilor de incalzire pe timpul iernii.

Pentru mai multe detalii, consultati gama noastra de usi glisante.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Produse03-03-2020

Usi glisante sau pliante?

Produse12-03-2019

Extensiile sistemului Slim Patio 68 ofera vizibilitate sporita si performante superioare

Produse01-03-2019

MasterLine 8: noua generatie de usi din aluminiu