Extensiile sistemului Slim Patio 68 ofera vizibilitate sporita si performante superioare

Slim Patio 68 aduce solutii inovatoare pentru usi glisante, care nu numai ca ofera transparenta mare datorita profilelor subtiri si a tocului ascuns, dar si performante superioare apa-aer-vant . Ultimele extensii aduc utilizatorilor o solutie ascunsa pe una sau doua cai de rulare, ce face ca usa sa devina invizibila atunci cand este deschisa.

Aspectul minimalist este completat de un design liniar, ce ofera vederi simetrice elegante la un pret competitiv, cu unul dintre cele mai subtiri sisteme de inchidere centrala de pe piata de numai 74 mm. Liniile vizibile inguste de groasimi egale contribuie la designul simetric. Un maner incorporat pe toata inaltimea profilului permite pastrarea liniilor inguste intacte. Slim Patio 68 are doua optiuni de inchidere: o incuietoare pentru pentru broasca principala si o incuietoare cu transmisie sus si jos ce poate fi integrata in profilul de sicana si combinata cu un patrat de actionare standard de 7 mm.

O gama larga de configuratii fixe sau glisante ofera arhitectilor si designerilor o si mai mare libertate creativa. Sistemul permite realizarea usilor cu 1 pana la 6 canate pe 1-, 2- sau 3 cai de rulare. Cercevelele pot ajunge pana la 2700 mm si pot sustine pana la 250 kg. Sunt admise grosimi de sticla de 24 sau 36 mm, asigurand o izolare performanta de pana la Uw = 1.2 W/m²K.

Pe langa toate acestea, sistemul ofera o izolare termica exceptionala, precum si performante minunate aer, vant si apa de Clasa 4 (600 Pa), 8A (450 Pa) si B5 (2000 Pa). Aceste lucruri sunt obtinute datorita utilizarii de tehnologii inovatoare pentru etansare. Toate acestea fac ca aceasta solutie sa fie ideala pentru zone expuse conditiilor meteorologice dificile cum ar fi zonele de coasta si cladirile inalte.

Odata cu inserarea sistemului in primul proiect, Ithaafushi din Maldive, si prin extensiile dezvoltate se pot realiza usi ce ofera vizibilitate maxima catre exterior cu linii vizibile minime.