Impactul ecologic

Durabilitatea ridicata a aluminiului si faptul ca este 100% reciclabil, fara a-si pierde calitatea, i-a stabilit reputatia de metal verde. Rezistenta remarcabila, faptul ca nu este coroziv si beneficiaza de intretinere minima, fac din aluminiu un material utilizat intr-o industrie care este in continua cautare de alternative ecologice mai usoare, mai rezistente si mai durabile.  

PROCESUL DE RECICLARE

Nu mai putin de 75% din produsele de aluminiu realizate vreodata sunt inca in utilizare – aluminiul poate fi reutilizat la infinit. Spre deosebire de alte materiale, aluminiul nu isi pierde caracteristicile unice pe parcursul procesului de reciclare.

Mai mult, reciclarea necesita doar 5% din energia initiala – acest lucru economiseste 9 tone de emisii de CO₂. Reciclarea deseurilor de aluminiu economiseste aproximativ 80 de milioane de tone de emisii de gaz in fiecare an. Acesta este echivalent cu eliminarea a 15 milioane de masini de pe drumurile lumii.

La Reynaers nu numai ca investim in idei inovatoare de imbunatatire a procesului de reciclare al produselor noastre, dar implicam si toti colaboratorii nostri pentru a garanta ca ferestrele din aluminiu sunt reciclate in ferestre noi.