MasterLine 8: noua generatie de usi din aluminiu

Usile MasterLine 8 ofera un raport calitate-pret excelent si un maximum de confort si siguranta, permitand in acelasi timp libertate arhitecturala, prin numeroase variante de design cu o eficienta energetica imbunatatita. Aceste atribute se aplica intregii game de usi MasterLine 8.

Usi cu panel lipit MasterLine 8

Usile cu panel lipit MasterLine 8 ofera solutia ideala pentru usile de intrare. Cu panourile lor izolate si profile robuste, aceste usi indeplinesc toate cerintele legate de siguranta, izolare termica si stabilitate. Se pot crea, de asemenea, usi cu dimensiuni mari, atat cu deschidere interioara cat si exterioara, oferind libertate in design pentru panouri.

Usile cu panel lipit sunt proiectate pentru a satisface cerintele moderne legate de confort. Certificarea pentru locuine pasive acordata usilor cu panel MasterLine 8 este dovada unor indicatori de etanseitate la aer si a unor performante termice excelente.

Usile robuste MasterLine sunt conforme clasei 3 de rezistenta antiefractie pentru a garanta siguranta (RC2 si RC3). Profilele robuste permit realizarea usilor de dimensiuni mari, pana la 1,4 x 3 m cu greutati de pana la 250 kg. Durabilitatea lor dovedita (clasa 8) asigura performante superioare testate la 1 milion de cicluri de deschidere si clasa 5 de rezistenta la impact.

Usile pot fi echipate cu o gama larga de incuietori si balamale, inclusiv bara antipanica si protectie impotriva prinderii mainii. Totodata posibilitatea de a-I adauga vizor contribuie la sporirea sigurantei.

Performantele apa-aer-vant ale sistemului sunt dovedite prin etanseitate de peste 250 Pa, performante termice de pana la 1,4 W / m²K si o acustica excelenta. Gama MasterLine 8 include si o usa necoplanara cu prag si o etanseitate de 600 Pa. Combinarea acestor usi cu balamale care nu intrerup garnitura asigura etanseitatea.

Usi pivotante MasterLine 8

Usa pivotanta MasterLine 8 este cea mai recenta extensie a acestei game impresionante de usi. Usile legate sunt potrivite pentru proiecte cum ar fi sali de concerte, restaurante, scoli etc. Usa pivotanta este o solutie arhitecturala atractiva si o varianta pentru proiectele prevazute cu usi foarte mari si nivel ridicat de etanseitate la aer. Usa dubla pivotanta MasterLine 8 cu imbunatatirea pragului si solutia sa de prag ingropat are clasa 4 privind etanseitatea.

Aceasta solutie reprezinta o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor pentru cererea de usi mari, usor de asamblat si instalat. Usile pot fi echipate cu sticla sau panel, cea din urma varianta putand sa includa si vizor.