Paralline

Efort minim pentru case cu aspect unic.

Sistemul de placare din aluminium pentru fatade Paralline combina fara efort designul contemporan cu estetica eleganta si durabilitatea. Noua gama de produse permite arhitectilor si altor profesionisti din domeniu sa creeze case si cladiri unice, cu o singura serie de produse. Paralline are la baza peste 50 de ani de experienta in productia de tamplarie de aluminiu si este disponibila intr-o multitudine de stiluri pentru o varietate de aplicatii.

    Calcul si instalare fara efort.

Gama Paralline este complet integrata in aplicatia noastra software, Reynapro, un sistem rapid si sigur pentru calcul si ofertare. In plus, ramele Paralline pot fi pre-asamblate in atelier pentru instalare si aliniere facila si rapida la fata locului – chiar si de catre un singur instalator. Pentru beneficiar aceste aspect inseamna predictibilitate in cost si timp de lucru.

 

    Solutii complete pentru solutii de tamplarie din aluminiu.

Reynaers Aluminium este furnizor de solutii si servicii complete pentru fatade din aluminiu si solutii de tamplarie. De la ferestre si usi pana la elemente decorative precum Paralline: pentru orice aveti nevoie, persoana dumneavoastra de contact va ofera suport pe parcursul intregului proiect si va ofera asistenta tehnica pentru intreaga noastra gama de produse.

    Multiple optiuni de design.

Solutia Paralline poate fi conectata perfect sau combinata cu orice element al fatadei cladirii - inclusiv ferestre si usi. Utilizati profilele in plan orizontal sau vertical, in variatii de adancime subtile sau mai pronuntate sau intr-o combinatie de mai multe stiluri pentru un aspect unic: optiunile de design sunt aproape nesfarsite. Mai mult, toate profilele sunt disponibile intr-o serie de finisaje de inalta calitate vopsite in camp electrostatic sau anodizate, pentru un detaliu final personalizat.

Usurinta in fabricare & instalare

Sistemul Paralline poate fi instalat cu o substructura inteligenta atat pentru variantele de placare orizontala (A) cat si verticala (B), ceea ce inseamna ca poate fi realizat de un singur instalator. De asemenea, permite alinierea rapida a placajelor pentru fatada, chiar si pe imperfectiunile din constructia cladirii. Placajul finit Paralline se va alinia intotdeauna perfect.

Nu in ultimul rand, Paralline poate fi asamblat in atelier ca element prefabricat, facand instalarea la fata locului mai rapida, utila mai ales atunci cand se produc ferestre in banda.

Solutii sustenabile 

Solutia Paralline este alegerea perfecta pentru a spori durabilitatea cladirii sau a proiectului dumneavoastra de renovare. Un strat de izolatie poate fi instalat in spatele placajului Paralline pentru o eficienta energetica optima. Cand este suprapus ferestrelor si usilor noastre, Paralline actioneaza ca un parasolar astfel racirea cladirii necesitand un consum de energie redus. Pe langa beneficiile privind izolarea, sistemul este de asemenea usor de demontat si reciclat oferind astfel un raspuns la cererea tot mai mare de solutii pentru fatada circulara.

 

Contacteaza-ne

Sunteti interesat de solutie sau cautati informatii tehnice detaliate? Contactati reprezentantul dumneavoastra Reynaers pentru mai multe informatii