Produsele Noastre

Produse

Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea și comercializarea soluțiilor inovatoare și durabile de aluminiu pentru ferestre, uși, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. Motivat de eficiența energetică și dorința de a-și asuma responsabilitatea pentru mediu.

Sistemul nostru de înaltă calitate îndeplinește cele mai stringente cereri în ceea ce privește confortul, energia, securitatea, designul arhitectural și eficiența energetică

Libertatea formelor și stilurilor

Atunci când vine vorba de libertatea proiectării, aluminiul este materialul ales. Stiluri, forme, dimensiuni, tipuri de deschidere, culori, accesorii... Puteți decide totul singuri. Acest lucru vă permite să vă exprimați propria personalitate în stilul constructiv al proiectului.

Confortul este cheia

Sistemele Reynaers sunt proiectate să îndeplinească diverse niveluri de izolare termică. Profilurile Reynaers au și o sigilatură sau o garnitură centrală unică și o sigilatură acustică continuă care asigură izolarea.

Nivel maxim de siguranță

Asigurarea unui nivel maxim de siguranță în ceea ce privește elementele clădirii reprezintă una de prioritățile de top ale celor de la Reynaers. Pentru a urmări îndeaproape activitățile de testare, Reynaers a înființat un centru dedicat de testare în care toate testele sunt monitorizate riguros.

Gaseste un partener local

Intra in legatura cu o firma de tamplarie ce prelucreaza sistemele noastre si care va poate satisface cel mai bine nevoile

Trimite o solicitare

 

Solicita o oferta

Daca aveti un proiect in care doriti sa inserati sistemele Reynaers, ne puteti trimite o cerere de oferta completand formularul de mai jos. Un consultant tehnic va va contacta pentru a stabili toate detaliile.

Trimite o solicitare