Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme

1709

Începând cu data de 1 octombrie 2020, subsidiara locală a Reynaers Aluminium, lider european în furnizarea de soluții din aluminiu, devine unic distribuitor în România pentru Forster Profilsysteme, dezvoltator și producător elvețian de profile din oțel și oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru uși, ferestre și fațade.

Achiziționată în urmă cu 3 ani de către Grupul Reynaers, compania elvețiană Forster Profilsysteme este recunoscută la nivel internațional pentru soluțiile sale ce întrunesc atribute de performanță, siguranță, precum și de protecție împotriva incendiilor, la cel mai înalt nivel. Profilele furnizate din centrul de producție de 14.000 m² situat în Arbon, Elveția, vor putea fi achiziționate din luna octombrie doar prin intermediul Reynaers Aluminium România. 

„Odată cu această nouă etapă, vom putea veni în sprijinul clienților și partenerilor noștri cu o completare firească în realizarea proiectelor arhitecturale care includ atât soluții de aluminiu, cât și oțel și sticlă de ultimă generație. Totodată, statutul de distribuitor exclusiv al acestor produse, ne oferă posibilitatea de a ne extinde aria de expertiză și de a acapara și noi segmente de pe piața locală”, a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România.

În prezent, Reynaers Aluminium România are în desfășurare mai multe proiecte pe plan local, printre care se numără One Floreasca City, Record Park, Țiriac Tower, Aviației Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence s.a.m.d.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI