Teste de siguranta

Asigurarea unui nivel maxim de siguranta pentru elementele constructiei reprezinta una din prioritatile de top ale companiei Reynaers. Pentru a putea urmari toate activitatile de testare, Reynaers a creat un centru dedicat de testare, in care toate testele sunt monitorizate riguros. Pe langa facilitatile de testare interne, Institutul Reynaers ofera suport complet pentru testare in laboratoarele externe.   

TESTARI DE SIGURANTA INTERNE

In cadrul Institutului Reynaers, sunt realizate mai multe teste pentru a masura rezistenta la impact sigradul de protectie antiefractie a sistemelor. Un element de lovire este utilizat pentru a masura efectul unui impact mai puternic sau mai slab asupra unui element. De asemenea, Institutul Reynaers este echipat complet pentru testarea antiefractie statica, dinamica sau manuala.

TESTARI DE SIGURANTA EXTERNE

Testele pentru rezistenta antiglont sunt efectuate in laboratoare notificate, ca TNO si Royal Military School. Rezistenta sistemelor impotriva focului este testata in stransa colaborare cu diverse laboratoare europene acreditate, precum WFR, IFT, Efectis Group si ITB. Testele referitoare la etansietatea la fum sunt realizate in laboratoare notificate, precum ITB, IFT sau MPA Braunschweig.