3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Am demonstrat că produsele bine făcute şi de o calitate superioară aduc valoare spaţiilor în care trăim şi în care lucrăm. Prin confort, funcţionalitate, armonie, elementele de design interior îmbunătăţesc calitatea vieţii, cresc competitivitatea mediului de afaceri şi în ultimă instanţă îi fac pe oameni mai fericiţi.

Ne angajăm să răspundem, în continuare, tuturor nevoilor tale! Din această lună suntem prezenţi şi în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, cu trei noi showroom-uri proiectate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor firmelor de arhitectură, a dezvoltatorilor, investitorilor, antreprenorilor, fabricanţilor, dar şi a beneficiarilor finali.

Reprezentând un mix între elementele tehnice, dar şi între cele de design ale brandului nostru, cele trei spaţii oferă sample-uri la scară 1:1 de uşi, ferestre, pereţi cortină, uşi glisante, colţari, precum şi cea mai nouă gamă de accesorii. Toate elementele sunt disponibile într-o paletă variată de culori, ce ţin cont de ultimele trenduri arhitecturale. În acelaşi timp, pentru că am preluat distribuţia Forster în România, în cele trei showroom-uri sunt disponibile şi mostre de oţel ale produselor din oferta noastră.

Știm cât de mult îți dorești să te poți bucura de o experiență unică a achiziţiei, în condiții depline de eficacitate şi performanţă. De aceea, noi îți suntem alături cu cei mai buni profesionişti, care sunt echipaţi cu cele mai bune răspunsuri şi sfaturi pentru a identifica cele mai eficiente soluţii de design.

În acelaşi timp, oferim, prin cele trei spaţii, locaţii ideale prin care partenerii noştri, în special firmele locale de tâmplărie şi arhitectură, pot organiza întâlniri cu clienţii lor.

Noile spaţii se înscriu în seria de investiţii ce privesc dezvoltarea şi expansiunea pe piaţa din România. Primul pas al acestui plan a fost relocarea companiei în locaţia actuală din Bucureşti. În această locaţie, ce a debutat în 2019, se regăseşte şi un showroom de aproximativ 200 mp. În completarea catalogului de produse, ce ţine cont de ultimele tehnologii din domeniu, cei care trec pragul acestui showroom se pot bucura şi de o tehnologie inovatoare ce permite simularea virtuală a proiectului pe care îl au în vizor, începând din faza conceptuală. 

Dacă îți dorești să descoperi mai multe informații despre soluțiile Reynaers Aluminium, precum și pentru a discuta cu un reprezentant de al nostru în vederea programării unei vizite în oricare dintre cele patru showroom-uri ale companiei, vă invităm să accesați pagina noastră de contact