Energia solara

Cladirile pot deveni un factor important in procesul de reducere a consumului de energie. Reynaers considera sustenabilitatea ca una din tendintele fundamentale din industria constructiilor. Prin urmare, nu numai ca imbunatatim sistematic izolarea termica a produselor noastre, dar integram si tehnologii ecologice in aceste solutii.

SOLUTII DE INTEGRARE A CELULELOR FOTOVOLTAICE IN CLADIRI 

Pentru a creste durabilitatea de ansamblu a unei cladiri, se pot utiliza panouri fotovoltaice, ce contribuie la producerea electricitatii. Integrarea acestor panouri in anvelopa cladirii, sporesc beneficiile: fiind materiale multifunctionale de constructii, genereaza electricitate prin panourile fotovoltaice; fiind considerate, in acelasi timp, parte integranta a fatadei si nu un material suplimentar. Aceste panouri fotovoltaice pot fi integrate in diferite game de produse. 

Solutiile BIPV (Building Integrated Photovoltaics) sunt concepute pentru a respecta cerintele panourilor fotovoltaice, prin evitarea umbririi panourilor si printr-un sistem inteligent si sigur de integrare a cablurilor electrice. Toate solutiile noastre pot fi utilizate in combinatie cu 3 tipuri de panouri: mono cristaline, poli cristaline si celule amorfe. Prin aceste solutii dedicate, arhitectii si executantii pot transforma anvelopa cladirii intr-o componenta activa, ce produce electricitate.