HI-FINITY – SOLUTIE COMPLETA PENTRU USI GLISANTE

Deruleaza

HI-FINITY – SOLUTIE COMPLETA PENTRU USI GLISANTE

O panorama infinita si performante maxime

Usa glisanta Hi-Finity este un simbol al designului modern, combinand ultimele tendinte ale esteticii contemporane cu performante deosebite. Aceasta usa cu geam termoizolant de ultima generatie ofera posibilitatea realizarii unui perete intreg din sticla, ale carei tocuri dispar in spatele podelei, tavanului sau peretilor laterali, avand un maner proiectat ergonomic si un sistem ascuns de blocare. Pentru arhitectul ce cauta un produs cu design modern si performante maxime, usa glisanta Hi-Finity stabileste un nou punct de referinta al excelentei.

 

PROFILE INVIZIBILE

Chiar daca a fost creata dupa ultimele tendinte in materie de design, usa glisanta Hi-Finity te imbie sa te uiti prin ea, nu sa o privesti. Tocul exterior poate fi integrat in structura cladirii, ceea ce face ca visul de a avea o intindere de sticla din podea pana in tavan si din perete in perete sa devina realitate. Profilele de cuplare dintre panourile de sticla ale usii glisante sunt incredibil de inguste, avand o latimea de numai 35 mm, iar ramele si distantierele dintre foile de sticla sunt negre, formand o rama discreta pentru o panorama infinita.

Pentru a obtine o intindere impresionanta de sticla care va permite sa va bucurati de imprejurimi, solutia oferita de Reynaers combina canaturi cu dimensiuni impresionante pe doua sau trei cai de rulare. Mai mult decat atat, puteti combina doua usi Hi-Finity pe pereti adiacenti, utilizand una dintre cele mai inovatoare solutii de colt.

Manerul Hi-Finity

 

 

 

Manerul pentru usa glisanta Hi-Finity este o alta capodopera. Designul sau subtire completeaza perfect stilul contemporan al usii,  iar materialul placut si designul ergonomic va vor incanta la fiecare utilizare.

PERFORMANTE MAXIME

Cu o inaltime maxima a usii de 3.5 metri si o greutate maxima a panoului de usa de 300 kg, Hi-Finity extinde limitele a ceea ce este posibil din punct de vedere al dimensiunilor.

Sistemul de rulare Hi-Finity

 

 
 
 
Sistemul de rulare special proiectat asigura miscarea fluida a panourilor de sticla. Chiar si elementele pentru deschideri mari pot fi manevrate manual, fara efort. Functionarea panourilor glisante se realizeaza fie manual, fie automat sau prin actionare de la distanta.