Pentru prima data in Romania - expozitia unui produs complet VERANDA

1004

Intre 10 si 13 aprilie 2014, in cadrul evenimentului Ambient Expo expunem pentru prima data in Romania o VERANDA, prezentata intr-o varianta completa.

VERANDA, o adevarata extindere a casei dumneavoastra, este spatiul de relaxare perfect pentru fiecare anotimp. Deschisa spre exterior, VERANDA ofera o trecere spre mediul inconjurator, permitand invadarea spectaculoasa a luminii naturale in casa.

Veranda pe care o veti putea analiza in detaliu in cadrul evenimentului Ambient Expo este prevazuta cu panouri fixe CS 68, o deschidere CS 68 in dublu canat si liftant-glisante CP 130-LS, echipate cu manere Purity. 

Acoperisul acesteia este prevazut cu jgheab de colectare a apelor fluviale. Drenarea apei din jgheab se face prin burlane mascate in stalpii de sustinere a verandei. Tot la nivelul acoperisului puteti observa doua inele de presiune in care se fixeaza montantii in partea superioara, ce confera acoperisului o stabilitate si o fixare rigida.

Vopseaua aplicata este texturata tip Coatex, o nuanta neutra, rezistenta, ce necesita o intretinere minima, un beneficiu pe termen lung. Pentru un aspect minimalist cu linii clar definite a fost folosita feronerie ascunsa, doar manerul fiind vizibil. 

Manerul Purity, cu un design si caracter functional deosebit, este rezultatul minutios dintre imbinarea materialelor inovative, a calitatii productiei si asamblarii. Acesta este realizat dintr-un material nou Pura, pentru care Reynaers a obtinut exclusivitate mondiala. El ofera numeroase avantaje precum: este noncoroziv, hipoalergenic si 100% reciclabil.

Indiferent de anotimp, in VERANDA Reynaers va veti simti ca si cum ati fi in aer liber, beneficiind de confortul interior. Verandele Reynaers sunt percepute ca niste camere in sine, in care aveti un decor spectaculos, de "vacanta", potentat de lumina naturala ce inunda spatiul construit.

Va asteptam la Romexpo, pavilionul C1, pentru a descoperi impreuna VERANDA!  

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Produse12-03-2019

Extensiile sistemului Slim Patio 68 ofera vizibilitate sporita si performante superioare

Produse01-03-2019

MasterLine 8: noua generatie de usi din aluminiu

Produse17-07-2018

SLIM PATIO 68 ESTE COMBINATIA OPTIMA PENTRU DESCHIDERI ELEGANTE CU PERFORMANTE SUPERIOARE SI UN DESIGN DEOSEBIT