R-LEARNING - Program de training pentru profesionisti

In perioada 15-16 Noiembrie a avut loc prima editie a conferintei R-Learning, programul de training pe care il oferim partenerilor nostri.

In cele doua zile de conferinta, echipa locala si internationala de specialisti a companiei, alaturi de alti speakeri invitati au venit in intampinarea participantilor, impartasindu-le din cunostintele si experientele lor.

Evenimentul a fost special structurat pe teme de interes pentru echipele de management, vanzari, consultantii tehnici si arhitecti si a atins subiecte referitoare la produse, instrumente de lucru, management si marketing.

Prima zi a evenimentului a adus impreuna peste 50 de arhitecti si proiectanti de renume, care  au dezbatut pe larg subiecte precum BIM, realitatea virtuala, solutii inovatoare create pentru proiecte din toata lumea, precum si notiuni si solutii de management si marketing aplicabile acestor tipuri de companii. Mai mult, la finalul zilei, un reprezentant al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) a adus in fata audientei cele mai actuale certificari in constructii, LEED si BREEAM, dar si noutati privind legislatia din domeniu.

In cea de-a doua zi a evenimentului, realizata pentru fabricantii din industrie, s-au dezvoltat teme aplicabile intregului flux de activitate al unei firme de tamplarie. Asadar, ziua a inceput cu o expunere despre sanatatea financiara intr-o companie si s-a continuat cu automatizarea si eficientizarea fluxurilor de productie intr-un atelier. Speakerii evenimentului au prezentat teme legate de executie, montaj si gestiunea unui proiect, dar si despre pregatirile pentru a fi competitivi la export precum si cateva notiuni si trucuri despre crearea imaginii si promovarea companiei.

“Le multumim tuturor celor prezenti pentru deschiderea si dorinta de a invata alaturi de noi. Vom continua organizarea programul R-Learning si in anii urmatorii deoarece ne dorim ca partenerii nostri sa aiba oportunitatea de a-si dezvolta afacerea, de a fi la curent cu noutatile si inovatiile din domeniu si sa poata aplica si implementa imediat proceduri deja testate si functionale care le vor creste competivitatea si le vor spori productivitatea”.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania