Reynaers aduce solutii inteligente in industria fabricarii de fereastre si usi

0601
Cu solutia sa ReynaFlow, Reynaers ofera un sistem inteligent de control si management al fluxului de lucru pentru optimizarea proceselor de productie.
 
DUFFEL - IANUARIE 2016 REYNAERS ALUMINIUM, LEADER EUROPEAN SPECIALIZAT IN DEZVOLTAREA DE SOLUTII INOVATOARE SI DURABILE DIN ALUMINIU, A FACUT PRIMII PASI CATRE AUTOMATIZAREA COMPLETA A LANTULUI DE PRODUCTIE DE FERESTRE SI USI. REYNAFLOW, SOFTUL PROIECTAT PENTRU A OPTIMIZA, CONTROLA SI IMBUNATATI PROCESUL DE PRODUCTIE, ESTE DEJA SETAT PENTRU A FI LANSAT PE PIATA DIN BELGIA. PRIN IMPLEMENTAREA NOULUI SOFT, REYNAERS SI-A PROPUS SA VINA IN SPRIJINUL CLIENTILOR SAI PRIN OFERIREA UNUI INSTRUMENT CE II VA AJUTA SA REALIZEZE ECONOMII SEMNIFICATIVE DE TIMP  SI COSTURI IN PROCESUL DE FABRICATIE AL SOLUTIILOR PENTRU FERESTRE SI USI.
 
In timp ce multe etape ale procesului de productie sunt inca realizate manual, Reynaers Aluminium ofera acum o solutie care automatizeaza intreg procesul de fabricatie, de la pregatire (debitare, prelucrare), pana la asamblarea finala si finisare. Fiind proiectat pentru a urmari toate erorile, prin monitorizarea  in timp real a fiecarei faze a procesului, Reynaflow asigura imbunatatirea timpului de productie.
 
In procesul de productie actual, 90 % din timpul total necesar fabricarii unui element este petrecut asteptand. Acest procent il reprezinta timpul petrecut de o persoana inainte de a putea participa la realizarea unui lucru sau de a ii aduce valoare adaugata. Doar 10 % din timp se petrece efectiv  fabricand produsul pentru consumatorul final.
 
Prin urmare, in procesul actual, atat timpul cat si calitatea sunt supuse unor riscuri. Constructorii stiu ca timpul poate fi optimizat, dar nu intotdeauna stiu cum si unde sa actioneze. Pentru ca nu se monitorizeaza suficient procesul complet de productie constructorii nu pot urmari in mod eficient evolutia. Ca rezultat, timpul de productie este dificil de estimat si timpul de livrare este de multe ori bazat pe presupuneri. ReynaFlow este o solutie completa, care abordeaza toate aceste probleme.
 
Introducerea procesului de productie inteligent
 
Noua solutie ReynaFlow realizeaza toate aceste lucruri in combinatie cu ReynaPro, softul dezvoltat de Reynaers pentru calcularea necesarului de materiale.
 
ReynaFlow realizeaza monitorizarea fluxului de lucru de la debitare pana la livrare (materiale, masini si forta de munca) utilizand coduri de bare. Informatiile sunt procesate in timp real, oferind stadiul exact al tuturor proiectelor in lucru. Mai mult decat atat, ReynaFlow are capacitatea de a furniza rapoarte de analiza la cerere. Rapoartele contin toate datele relevante per proiect, post de lucru, operator, sau per interval de timp.
 
Avantaje pentru fabricanti
 
ReynaFlow asigura numeroase avantaje pentru lucratori,  sefi de ateliere si echipa de management.
 
Pentru lucratori acest lucru inseamna mai putine erori, pentru sefii de ateliere imbunatatirea proceselor in timp real, capacitatea de a reactiona imediat la probleme si o mai buna gestionare a calitatii, iar managementul poate obține date fiabile si realiza indicatori de performanta la toate nivelele.
 
Erik Rasker, CTO Reynaers Aluminium declara "Inovarea face parte din obiectivul Reynaers. ReynaFlow a fost dezvoltat pentru toti clientii, de la companii de mici dimensiuni, cu scule conventionale pana  la fabrici  ce utilizeaza cele mai avansate utilaje."

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020