Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

0412

Pentru al treilea an consecutiv, in cadrul Galei CIJ Awards 2020, Reynaers Aluminium si-a adjudecat un premiu pentru activitatea sa din ultimul an si implicarea in unele dintre cele mai cunoscute proiecte din piata, multe dintre ele premiate la randul lor. Dupa ce in 2018 Reynaers Aluminium a castigat premiul Best Material Supplier of the Year, iar in 2019 cel pentru Best Facades/Exterior Design, anul acesta si-a atribuit premiul in categoria Best Interior/Exterior Innovations of the Year.

“In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au votat si sa felicit toti nominalizatii si castigatorii acestei editii. Ne bucuram ca, in acest an al schimbarilor si al provocarilor, in care prioritatea noastra a fost de a pune siguranta pe primul loc, am reusit sa ne mentinem sanatosi si astfel sa putem fi alaturi de clientii nostri si implicati 100 % in toate proiectele pe care le-am avut in desfasurare. Suntem pregatiti pentru ceea ce urmeaza anul viitor, chiar daca exista inca multa incertitudine asupra modului in care va evolua piata in contextul crizei sanitare. Mergem inainte cu toate planurile noastre de dezvoltare si de consolidare a pozitiei pe piata si ne reasiguram toti partenerii ca vor regasi in continuare in cadrul echipei noastre deschidere si suport, asa cum i-am obisnuit.” declara Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.   

Acest premiu vine ca o recunoastere a faptului ca Reynaers Aluminium este o organizatie activa, de inalta tehnologie, recunoscuta la nivel international.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI