Centrul de training si automatizari Reynaers

Reynaers pune accent pe importanta productiei si instalarii de calitate pentru a garanta performanta pe termen lung a sistemelor de aluminiu. De aceea, prin organizarea frecventa de traininguri, mentinem o relatie puternica cu reteaua noastra internationala de proiectanti si fabricanti.

TRAININGURI TEORETICE SI PRACTICE
 

Organizam anual in jur de 1800 de training-uri pentru partenerii si angajatii nostri. Prin diversele traininguri pe care le organizam oferim clientilor cunostintele necesare pentru asambalarea si instalarea solutiilor noastre. Acest lucru le permite sa ofere la randul lor clientilor proprii servicii de calitate. 

La Institutul Reynaers, organizam de asemenea urmatoarele traininguri:
Training de asamblare
- Training de instalare
- Training de program de calcul

 


Trainingul practic este alcatuit din notiuni de baza si notiuni de specialitate (asamblare si instalare), cat si din cursuri pe programul de calcul (ReynaPro). De asemenea, organizam periodic seminarii si prezentari pentru arhitecti pe teme actuale si tehnici inovatoare privind fatadele.

Toate videoclipurile referitoare la traininguri, le puteti gasi pe canalul de youtube Reynaers. Pentru mai multe informatii despre aceste traininguri si/sau seminarii, nu ezitati sa ne contactati la office@reynaers.ro.     

SERVICII DE AUTOMATIZARE
 

Reynaers ofera o gama completa de solutii de automatizare pentru clienti, prin parteneriate dedicate. Fiecare etapa a procesului de productie poate fi optimizata, imbinand experienta si cunostintele, cele mai recente tehnologii si programul de calcul ReynaPro. Astfel, executantul are oportunitatea de a produce sistemele de aluminiu in cel mai eficient mod, de a reduce costurile si de a creste profitabilitatea. Pentru realizarea acestui lucru, selectam cea mai performanta si potrivita solutie pentru fiecare executant.

   
 
ReynaPro

Pentru o automatizare completa a sistemelor noastre, exista o legatura directa intre diferite utilaje si programul de calcul ReynaPro. Acest soft include o baza de date a tuturor profilelor si accesoriilor si permite calcularea diferitelor proiecte. Datele tehnice si informatiile comerciale sunt actualizate constant de catre serviciul nostru tehnic.

Reynaers incheie parteneriate stranse cu furnizorii de utilaje – pentru a instala diferite tipuri de utilaje, dar si pentru a asigura servicii complete si asistenta dupa instalare. De asemenea, ajutam executantii sa aleaga utilajele corecte pentru a crea un mediu de lucru perfect.