Section pages

Vanzari si marketing

Reynaers vrea sa ofere clientilor toate modalitatile pentru a lucra cat mai eficient posibil.

Echipa de consultanti Reynaers

Succesul pe scara larga si proiectele arhitecturale complexe depind in totalitate de colaborarea eficienta a partenerilor nostrii – Reynaers are cunostintele si mijloacele necesare de a satisface cerintele proiectelor individuale; echipa de consultanti Reynaers, formata din ingineri si teh

Centrul de training si automatizari Reynaers

Sistemele de profile Reynaers au evoluat de la module estetice pana la componente actuale de cladiri, satisfacand cele mai exigente cerinte internationale de pe piata de constructii.

Institutul de testare Reynaers

Sistemele de profile Reynaers au evoluat de la module estetice pana la componente actuale de cladiri, satisfacand cele mai exigente cerinte ale pietei de constructii internationale.

Logistica

Clientii nostrii beneficiaza de organizatia noastra logistica, ce ne permite sa livram rapid produse din centrele de distributie din intreaga lume.

Controlul calitatii

Fiecare componenta a lantului de aprovizionare este supusa unui control strict al calitatii, ceea ce ne permite sa garantam ca sistemele noastre indeplinesc toate cerintele tehnice.

Tratarea suprafetei profilelor

Pentru tratarea suprafetei profilelor, colaboram cu diverse companii de vopsire, care respecta standardele si reglementarile noastre.

Izolarea profilelor

Izolarea profilelor de aluminiu necesita cunostinte extinse si experienta. Pentru a oferi cea mai buna calitate, Reynaers si-a creat propria companie de izolare, numită ERAP.  

Cercetare si dezvoltare

Ne straduim constant sa imbunatatim fiecare aspect al activitatii noastre, de la proiectare pana la fabricare si instalare, investind continuu in cercetare si dezvoltare.