Element Façade 7 - Solutia care construieste viitorul

2101

Reynaers Aluminium, lider european specializat in dezvoltarea solutiilor arhitecturale durabile din aluminiu, lanseaza un nou produs de ultima generatie numit Element Façade 7. Cu peste 20 de ani experienta in fatadele element, dezvoltatorii Reynaers Aluminium au creat o noua generatie de solutii care va ofera astazi libertatea de a construi fatada viitorului. Element Façade 7 vine cu performante exceptionale, care va permit sa impingeti limitele cladirii la noi inaltimi. Designul sau inteligent face ca Element Façade 7 sa fie extrem de eficient de asamblat si instalat. Mai mult, Element Façade 7 este compatibil cu elementele de deschidere standard, iar Reynaers Aluminium isi ofera suportul din faza de proiectare si pana la livrare.

Libertatea de a construi fatada viitorului

Deoarece orasele devin mai dense, se pune un accent mai mare pe izolarea acustica. Suprafetele limitate imping structurile mai sus, necesitand performante mai bune la vant si apa. Cu norme si o legislatie din ce in ce mai stricte, eficienta energetica si nivelele de izolare de astazi nu vor mai servi cladirilor de maine. De aceea  Reynaers Aluminium livreaza astazi produse pregatite pentru cerintele viitorului. Toate acestea stranse intr-un produs de ultima generatie.

Design inteligent

Element Façade 7 are o ancora complet reproiectata pentru a permite instalarea si reglarea usoara si rapida, precum si tolerante crescute pentru a compensa incarcarile in continua crestere. Optimizarea procesului de fabricare industrializata s-a realizat prin introducerea unei conexiuni de colt taiat drept ce permite totodata realizarea unor elemente duble, de dimensiuni foarte mari. In plus, Element Façade 7 permite inlocuirea usoara a sticlelor atat in varianta de lipire structurala cat si in cazul solutiei de fixare cu baghete, atat pentru element, cat si pentru zona de spandrel.

Performante excelente

Ca sistem standard, Element Façade 7 ofera performante fiabile pentru diferitele variantii. Cu etanseitate la apa de pana la 1200 Pa si incarcare din vant pana la 2400 Pa, Element Façade 7 atinge performante exceptionale. Viziteaza pagina de produse pentru mai multe informatii.

Eficienta si versatilitate in asamblare

In timpul constructiei devine evidenta optimizarea vitezei de fabricatie. Element Façade 7 poate fi complet pre-fabricat in atelier, poate fi prefabricat in atelier, ceea ce elimina factorii perturbatori, cum ar fi vremea rece sau ploioasa. Prefabricarea nu numai ca imbunatateste viteza de productie dar si fiabilitatea procesului si calitatea produsului. In plus, o productie mai eficienta si operatiuni reduse la fata locului vor aduce beneficii tuturor partilor interesate, deoarece traficul la fata locului si poluarea sunt reduse masiv.

Orice tip de fabricant isi poate pregati atelierul, intr-un mod flexibil. Orice este posibil, de la o configuratie de baza pentru proiecte rezidentiale de 10m² , pana la o productie industrializata pentru proiecte de 100.000m² sau mai mult. Element Façade 7 este un sistem versatil, iar pe langa beneficiile clare ale taierii drepte, taierea la colt ramane o optiune disponibila.

Compatibil cu elemente de deschidere standard

Oferta standard include deschideri special concepute pentru a se potrivi solutiilor de pereti cortina. Cu toate acestea, echipa Reynaers Aluminium se poate baza pe o gama larga de sisteme standard pentru o integrare mai complexa si personalizata.

Suport de la design la livrare

Reynaers Aluminium nu ofera doar solutii din aluminiu, ci si o gama larga de instrumente de lucru, experiente unice si servicii pentru a va sprijini in fiecare etapa. Portalul nostru pentru clienti detine toate informatiile tehnice relevante. Calculul, comanda si setarea utilajelor sunt complet integrate in - sau legate de - software-ul nostru ReynaPro. ReynaFlow creeaza un schema vizuala pentru a monitoriza si gestiona fluxul logistic si de fabricatie. Programele de training interne si chiar in santier asigura faptul ca toate partile implicate stiu ce sa faca inainte de inceperea constructiei, in timp ce suportul tehnic este disponibil pe parcursul tuturor fazelor proiectului. Aceasta varietate de instrumente si servicii va asigura de faptul ca Reynaers Aluminium continua sa fie un partener de incredere si flexibil, care ofera un sistem robust, certificat, adaptat cerintelor proiectului dumneavoastra.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020