Alatura-te echipei Reynaers Aluminium Romania

TOGETHER FOR BETTER

Vrei sa te alaturi echipei noastre? Atunci vei lucra pentru unul dintre leaderii mondiali in proiectarea solutiilor din aluminiu. Istoria afacerii noastre de familie, originara din Belgia, dateaza din anul 1965. De atunci, Reynaers a inregistrat o crestere impresionanta, atat ca si expansiune la nivel international, cat si ca volum al cifrei de afaceri si al achizitiilor. Aceasta inseamna ca vei lucra intr-o companie multi nationala, care se afla in continua miscare, cu peste 2200 de colegi in 40 de tari.

NOI SUNTEM REYNAERS

Reynaers Aluminium este specializata in dezvoltarea solutiilor inovatoare si durabile din aluminiu. Ferestrele si usile nu sunt fabricate de catre Reynaers Aluminium. Cei peste 5000 de clienti din intreaga lume proceseaza sistemele noastre in ferestre, usi, pereti cortina, usi glisante, parasolare si verande. Dar nu sunt singuri in aceasta provocare: oferim o gama larga de servicii pentru a ne asigura ca clientii, arhitectii si investitorii nostri au suportul necesar.

CREAM

Imbunatatirea continua nu este un concept abstract pentru noi. In fiecare zi, cautam modalitati de imbunatatire a produselor si serviciilor noastre. Cum putem face procesul de constructie mai durabil si mai eficient cu noile tehnologii si experienta noastra? Colegii nostri din departamentul de Cercetare & Dezvoltare cauta aceste raspunsuri zilnic. Dar este si misiunea fiecaruia dintre noi pe domeniul pe care activam. Unde poate fi eliminata munca ineficienta pentru a ne face activitatea mai distractiva si mai usoara?

LUCRAM IMPREUNA

Together for Better este motto-ul companiei noastre si reflecta, de asemenea, identitatea noastra. Intotdeauna ne concentram atentia asupra partenerilor nostri pentru a avea o crestere sustenabila impreuna. Dar si intre colegi, cooperarea si respectul stau la baza tuturor lucrurilor. Promovam o cultura organizationala bazata pe respectul fata de angajati, clienti, furnizori, societate si lumea in care traim.

CRESTEM

La Reynaers Aluminium esti stimulat sa te dezvolti, prin intermediul unei game largi de cursuri de formare profesionala. Lucram in toata lumea, astfel ca exista intotdeauna oportunitati de munca interesante. Primesti obiective ce te provoaca, dar nu este tipic pentru o companie in continua crestere?

INOVAM

In ultimii ani am investit foarte mult in instrumente si aplicatii digitale. Campusul Reynaers, sediul nostru central din Duffel (Belgia), este pe deplin dedicat inovatiilor cu un showroom inedit si AVALON, o camera de simulare virtuala care iti permite sa vizitezi viitoarele proiecte intr-un mediu virtual. AVALON a fost ideea unui angajat. Ideea lui a fost aprobata si astazi lucram la o lansare de mare succes in industria constructiilor.