Descopera rolul tau in "Orasul Inteligent"

2201

Subiecte de actualitate prezentate intr-un cadru prielnic informarii dar si dezbaterilor, Serile Zeppelin la care am fost parteneri in anul 2013 ne-au provocat pe final de an cu o tema de interes general. Ne referim la orasul inteligent - smart city - unul dintre topicurile ce domina astazi discutii si prelegeri complexe. 

Conferinta ce anunta cea de-a 50-a editie a Serilor Zeppelin, a avut un caracter integrator si a adus in discutie multiple mecanisme si sisteme cu rol de a creste calitatea vietii urbane.

Fie ca vorbim despre integrarea inovativa a diferitelor componente ale cladirilor astfel incat sa le potenteze punctele forte; fie ca facem referire la sisteme tehnologice nou dezvoltate cu ajutorul carora transportul isi pierde singularitatea si devine o solutie de mobilitate ce face parte dintr-un complex urban; fie ca lucram la imbunatatirea calitatii spatiului public de mari dimensiuni prin crearea unui traseu inteligent al deseurilor - aspect rar mentionat in discutiile publice despre viata orasului; fie ca tragem un semnal de alarma in privinta felului in care cumparam si consumam; cu totii avem un rol in viata orasului prin care putem sa actionam 'smart' sau nu. 

Nu vom detalia toate informatiile primite, ele fiind accesibile in ultimul numar al revistei Zeppelin. Articolul este menit sa semnaleze ca in toata aceasta competitivitate urbana furnizorii de materiale pentru constructiile mari, dar si din segmentul rezidential capata un rol din ce in ce mai important. Noi suntem cei ce trebuie sa redefinim solutiile propuse pentru a oferi clientilor ceea ce acestia isi doresc. Si clientul nostru cel mai autentic ramane orasul, in toata complexitatea lui.

Prezentarile invitatilor ne-au construit, cu siguranta, contextul potrivit pentru a exemplifica aportul Reynaers la conturarea unui spatiu urban inteligent prin flexibilitatea si inovatia propuse in cadrul proiectelor locale si internationale. Cateva studii de caz relevante pentru acest subiect se regasesc si in ultimul numar al revistei Reynaers Report 13, pe care o puteti descarca gratuit de pe site-ul nostru.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme