Diferentiaza-te prin inovatie!

1006

Impreuna cu 11 arhitecti, parteneri Reynaers am vizitat in perioada 30 mai - 2 iunie Institutul Reynaers din Belgia. Initiativa isi doreste sa sprijine viitoarele proiecte ale colaboratorilor nostri, prin oferirea a cat mai multor alternative tehnologice actuale. 

Principalele noutati prezentate ce au atras atentia partenerilor nostri au fost gama de manere Purity si usile glisante Hi-Finity. Usile glisante Hi-Finity creeaza aceeasi impresie ca a unei ferestre realizate in intregime din sticla transparenta si extinsa din podea pana in tavan. Acordandu-se o atentie deosebita designului, noua usa glisanta beneficiaza de profile slim, care sunt aproape invizibile. Nici securitatea nu a fost minimizata in cazul acestor produse, mecanismul de blocare al usii fiind ascuns in perete, in partea de sus, asigurandu-se astfel o protectie antiefractie foarte ridicata. 

Mai multe informatii despre aceste produse noi si caracteristicile lor le puteti gasi in brosura Reynaers, disponibila online in sectiunea Report, pe site-ul Reynaers. Invitatii au avut si oportunitatea de a asista la una din testarile de siguranta si calitate realizate la Institutul Reynaers, actiune ce a adus multa incantare printre acestia. Impreuna construim pentru orasele noastre o imagine durabila, moderna si futurista.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme