Energie

 

NE LUAM ANGAJAMENTUL SA …

...REDUCEM CONSUMUL DE ENERGIE IN CLADIRI PRIN IMBUNATATIREA PERFORMANTELOR ENERGETICE ALE PEODUSELOR NOASTRE

Reynaers isi ia angajamentul sa proiecteze solutii durabile si depune eforturi mari in cercetarea si dezvoltarea unor sisteme eficiente din punct de vedere energetic. Acest demers se traduce prin dezvoltarea si comercializarea unor solutii inovatoare care permit un management eficient al consumului de energie din cladiri, cum ar fi profile cu nivel ridicat de izolare termica, fatade duble si sisteme pentru parasolare.

...MINIMIZAM CONSUMUL DE ENERGIE PROPRIU

Am implementat un program pentru a reduce consumul propriu de energie. Investim in solutii energetice sustenabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri si energia solara. In plus, pentru a reduce continuu impactul asupra mediului, detinem standardul international ISO 14001 privind managementul mediului din 2011. Ne responsabilizam angajatii cu privire la energia (si resursele) pe care le consuma in mod individual. 

Pana in anul 2019, Campusul Reynaers va fi alimentat cu energie 100 % regenerabila datorita unui parteneriat cu Eoly.

Recent am finalizat un proiect de extindere si renovare a cladirilor din sediul central al companiei, toate fiind cladiri eficiente energetic. Toate filialele noastre care planifica lucrari de renovare sau expansiune fac toate demersurile pentru a obtine cele mai bune rezultate privind eficienta energetica.