Hi-Finity – motorizare noua pentru confort maxim

1103

O data cu ultima extensie a sistemului pentru usi glisante Hi-Finity, Reynaers introduce noi solutii de motorizare care permit realizarea unor suprafete de sticla foarte mari.

Pentru a satisface noile tendinte arhitecturale si anume cladiri cu suprafete vitrate cat mai mari, Reynaers lanseaza noua versiune a sistemului glisant Hi Finity care poate sustine ochiuri fixe de sticla de pana la 1200 de kilograme si o motorizare noua ce poate deschide elemente de pana la 750 kg, cu o inaltime maxima de 3,5 metri.

Un nou motor complet ascuns asigura ca usa glisanta Hi-Finity se deschide si se inchide in mod automat, prin utilizarea unui comutator sau prin conectarea motorului la sistemul de automatizare al casei. Acest motor de inalta performanta garanteaza confort optim printr-o solutie sigura si fiabila.

Usile glisante Hi-Finity sunt totodata o solutie ideala pentru casele pasive cu consum redus de energie. In scopul de a indeplini cele mai exigente cerinte privind izolarea termica usile glisante Hi-Finity sunt compatibile atat cu geamul dublu termoizolant cat si cu cel triplu.

Mai mult decat atat, sistemul glisant Hi-Finity cu vitraj triplu termoizolant a primit eticheta Minergie  pentru a recunoaște eforturile Reynaers in domeniul durabilitatii. 

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020