Izolarea fonica

Izolarea fonica devine un factor din ce in ce mai important. Orasele devin tot mai populate, iar traficul este in crestere. Oferind o solutie buna de izolare fonica, creste confortul dintr-o cladire. Performanta acustica a unei cladiri este strans legata de materialele utilizate si numarul de deschideri.     

Pentru sistemele Reynaers, gradul de izolare este definit de profile, in combinatie cu garniturile. Desigur, alegerea corecta a sticlei are un rol important: vitrajul izolat fonic va creste performanta sistemului.

ETANSIETATEA LA AER

Etansietatea la aer joaca un rol important in izolarea fonica. Ori de cate ori exista o problema cu etansietatea aerului, va exista una si cu izolarea fonica. De aceea, toate sistemele Reynaers sunt echipate cu o sigilatura acustica, ce garanteaza etansietatea la aer a sistemului, combinata cu garnitura centrala. Aceasta garnitura acustica are cea mai buna performanta in combinatie cu accesorii ascunse, cum garnitura poate fi aplicata continuu pe interior.  

VITRAJUL

Un alt factor important este alegerea vitrajului acustic: sticla dubla asimetrica (grosime diferita a sticlei pentru interior si exterior) reprezinta cea mai buna solutie. Daca vreti sa mergeti si mai departe, puteti alege un panou din sticla stratificata. Performantele acustice de top sunt atinse prin investirea intr-un panou din sticla stratificata, echipat cu o folie acustică PVB.