Mai aproape de partenerii noştri prin participarea la evenimente din industrie

2209

Reynaers Aluminium România îşi doreşte permanent să fie alături de parteneri. În acest sens, oferim an de an soluţii inovative pentru diverse proiecte şi ne axăm pe promovarea avantajelor tâmplăriei de aluminiu, fie că vorbim de specificaţii tehnice sau de design.

Şi în toamna aceasta aducem produsele noastre mai aproape de clienţi şi parteneri şi suntem prezenţi la unele dintre cele mai importante evenimente din industrie.

Astfel, alături de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă, vom discuta despre soluţiile pe care le propunem pentru execuţia şi montajul tâmplăriei şi a pereţilor cortină, la cele trei conferinţe din seria "Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei", de la Iaşi (29 septembrie 2016), Bucureşti (13 octombrie 2016) şi Cluj-Napoca (10 oiembrie 2016). De asemenea, vom prezenta noul sistem de ferestre Masterline 8, un sistem disponibil în 3 variante de design, ce îl recomandă pentru orice categorie de proiect, indiferent de stilul arhitectural vizat.

Partenerii noştri vor putea sta de vorbă cu specialişii Reynaers şi la conferinţele “New Cities”, organizate de ABPlus Events, la Timişoara şi la Iaşi, în datele de 7 şi respectiv 18 octombrie. Sistemul nostru inovativ – Masterline 8 va fi şi în această conferință un subiect detaliat.

La începutul lunii octombrie, în data de 6, vom fi prezenţi pentru a patra oară la evenimentul Architecture Conference de la Cluj-Napoca. Şi de această dată, vom discuta despre soluţii în execuţia şi montajul tâmplăriei şi a preţilor cortină şi vom interacţiona cu cei peste 350 de invitaţi – arhitecţi, constructori, ingineri şi designeri.

Sperăm să ne fiţi aproape!

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme