Masterline8 – extensii noi

2605

Dupa lansarea oficiala a noii tehnologii pentru ferestre Masterline8, s-au realizat si primele extensii importante ale sistemului. Masterline 8 ofera acum sisteme de usi pentru terase cu prag jos si profile de ventilare pentru fluidizarea aerului proaspat in incapere.

Usi pentru terase

Sistemul de usi pentru terasa, cu un prag de 20 mm combina in mod optim confortul si etanseitatea. Acestea pot fi usi simple sau duble, ambele cu deschidere atat spre interior cat si spre exterior.  Pentru a echipa usile, pot fi utilizate diferite tipuri de feronerie. Ca si in cazul sistemelor pentru ferestre Masterline, si cele pentru usi au 3 nivele de izolare: nivel ridicat de izolare, consum redus de energie si chiar case pasive. Aceste niveluri diferite de izolare sunt realizate prin integrarea de noi materiale inteligente.

Profile de ventilare

Fluidizarea aerului proaspat in incapere este posibila acum prin utilizarea noilor profile de ventilare. Pentru a se potrivi diferitelor nevoi, profilele sunt disponibile in 2 variante de latime cu inaltimea  de 3 m. Aceste profile dedicate pot fi folosite in varianta standard si HI + pentru a se potrivi perfect nevoilor de izolare ale cladirii. Profilele pentru ventilare au un nivel de etansare la apa de  1650 Pa si o valoare Uf si Uw de 1,1 W / m²K. O alta caracteristica unica este legata de procesul de productie si instalare mult simplificat datorita prelucrarilor simple si a accesoriilor reglabile.

 

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020