Mobilitate

 

NE LUAM ANGAJAMENTUL SA …

...EFECTUAM TRANSPORTURILE IN MOD SUSTENABIL

In fiecare an, aproape 6000 de camioane complete pleaca din centrul nostru de distributie, catre clienti din Belgia si din străinătate. Pentru a reduce impactul transporturilor asupra mediului, analizam si optimizam continuu rutele noastre de transport. Selectam partenerii ce ne ofera serviciile de transport in functie de angajamentul lor pentru ecologie si densitatea retelelor lor intr-o anumita regiune pentru a evita kilometri inutili. Clientii nostri beneficiaza de o organizare logistica puternica, care ne permite sa livram rapid produse de la diferite centre de distributie din intreaga lume. Departamentul de achizitii ia in considerare intotdeauna achizitiile locale (calitate vs. transport).

...FACEM SCHIMBARI FOLOSIND ALTERNATIVE SUSTENABILE

La sediul central, promovam activ planul nostru de mobilitate WOOW. Oferim angajatilor nostri multiple avantaje daca merg pe bicicleta (biciclete oferite de companie sau e-bikes), cu mijloacele de transport in comun sau impart aceeasi masina. In afara de toate acestea, emisia de CO2 este un criteriu decizional definitoriu in alegerea masinilor companiei. Noua parcare din campus are acum mai multe locuri de parcare cu statii de incarcare pentru masinile electrice.  

In sediul central, 25 de sali au instalata cea mai buna tehnologie pentru videoconferinte, ceea ce reduce in mod considerabil necesitatea calatoriilor de afaceri.