Noile inovatii Reynaers sunt prezentate la târgul internațional BAU München 2017

1201

București, 12 ianuarie 2017 – Reynaers Aluminium, lider european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, participă în perioada 16-21 ianuarie 2017 la cel mai important târg internaţional dedicat materialelor şi sistemelor de construcţii – BAU München 2017. În cadrul expoziției, Reynaers Aluminium își așteaptă partenerii din toată lumea cu un design de stand inovator, conceput pentru a introduce vizitatorii în ultimele tendințe din domeniul construcțiilor.

La BAU 2017, Reynaers va prezenta cele mai noi soluții lansate, create să depășească barierele gândirii convenționale și să transforme în realitate orice creație arhitecturală. Soluțiile expuse de Reynaers Aluminium vor reflecta tendințele dominante la nivel mondial în domeniul clădirilor și construcțiilor, demonstrând astfel adaptarea acestora cu succes la exigențele actuale de eficiență energetică, confort, durabilitate și design.

REYNAERS ALUMINIUM INTRODUCE UN SISTEM REVOLUȚIONAR PENTRU FERESTRELE VIITORULUI

Una dintre soluțiile evidențiate la BAU 2017 va fi noul MasterLine 8 - sistemul revoluționar pentru ferestrele viitorului. Acesta este succesorul seriei de renume internațional Reynaers Concept System și aduce utilizatorilor finali îmbunătățiri privind nivelul de confort și securitate. În plus, MasterLine8 oferă arhitecților libertate deplină în creație fiind disponibil în 4 variante unice, fiecare pe 3 nivele de izolare, pentru a obține cele mai înalte performanțe din punct de vedere al eficienței energetice. În crearea acestui sistem s-a acordat o atenție deosebită proceselor de fabricație și instalare. Soluția oferă un proces de producție optimizat, care include eficientizarea timpului și a costurilor privind asamblarea componentelor și instalarea simplificată a elementelor finite.

Cele mai recente extensii ale soluției, includ sistemele de uși pentru terase ce combină confortul și etanșeitatea cu profile de ventilare pentru fluidizarea  aerului proaspăt în interior și varianta de design cu cercevea ascunsă.

SOLUȚII PENTRU FERESTRE ȘI UȘI DE O CALITATE SUPERIOARÂ

Pe lângă noul sistem de MasterLine8, vizitatorii vor avea ocazia să descopere numeroase alte sisteme pentru uși, ferestre, uși glisante, fațade, uși pliante și soluții customizate. Toate acestea vin cu extensii inovatoare în ceea ce privește izolarea termică superioară, rezistența la foc, etanșare la aer și vânt, oferind astfel noi posibilități în designul arhitectural.

Concept system® 86-HI, oferă o soluție estetică pentru ușile de intrare cu panel. Ușa coplanară, utilizată în mod obișnuit pentru intrarea principală, are acum panouri atât pe interior cât și pe exterior pentru a-i conferi un design unic.

Sensity, o soluție pentru ferestre cu nivel ridicat de izolare, combină tehnologia sistemului de aluminiu cu finisaje din lemn la interior, de cea mai înaltă calitate. Rama de aluminiu izolată termic asigură rezistența, mentenanța scăzută, etanșare la vânt și apă și performanță acustică, în timp ce finisajul de lemn de la interior oferă un aspect estetic cald.

SlimLine 38, un nou sistem cu nivel ridicat de izolare, ce îmbină confortul cu eleganța, este soluția perfectă atât pentru clădirile noi, cât și pentru renovări, păstrând astfel designului clasic. La BAU 2017, compania va demonstra posibilitățile de design minimalist ale sistemului, punând la dispoziție vizitatorilor ușa în două canate SlimLine 38 varianta Clasic și SlimLine 38 cu design Ferro.

Noul sistem de ferestre cu deschidere exterioară SlimLine 68 permite accesul maxim al luminii naturale datorită profilelor ultra slim. SlimLine 68 prezintă o rezistență excelentă la intemperii, combinată cu proprietăți optime de izolare. Liniile slim asigură accesul luminii chiar și prin cele mai mici ferestre fără a compromite performanțele.

Ușa CS 77-FP EI30 ce va fi expusă este o soluție de ușă coplanară de înaltă calitate, certificată cu clasa de rezistență la foc EI2 (30). Aceasta este dotată cu o soluție inovatoare de colț din sticlă: o conexiune completă de sticlă, fără profil de colț sau un element fix de colț. Acest lucru oferă un răspuns la cerințele arhitecturale actuale pentru suprafețe vitrate mari, cu sigurantă optimă.

UȘI GLISANTE ȘI PLIANTE PENTRU PEISAJE NEMĂRGINITE

Soluțiile pentru uși glisante și pliante răspund noilor tendințe arhitecturale și oferă suprafețe vitrate mari. Lipsa pragului, glisarea ascunsă sau lipsa montantului de colț glisant asigură îmbinarea armonioasă a interiorului cu exteriorul. Design-ul ultra-subțire al ușii glisante Hi-Finity creează suprafețe mari, transparente, ce aduc un aport generos de lumină, aspect elegant și integrarea perfectă cu exteriorul.

Concept Patio® 155 este un sistem premium pentru uși glisante și liftant-glisante, proiectat pentru a crea suprafețe de sticlă mari, ce oferă un confort sporit din punct de vedere al gradului de izolare.

Conceptul Patio® 45Pa este un sistem glisant fără barieră termică, potrivit pentru zonele cu climă caldă, grădini de iarnă sau pentru compartimentarea spațiilor interioare de birouri. Varianta pe 2 căi de rulare expusă se adresează cererii tot mai mari pentru utilizarea sistemelor glisante de mari dimensiuni în clădiri înalte. Astfel de soluții necesită o rezistență ridicată la încărcarea din vânt, pe lângă confort și securitate.

Pentru a garanta siguranța deplină a soluțiilor de mari dimensiuni sistemul pentru balustrade din sticla RB Glass este integrat pe ușa glisantă CP 45 Pa.

Ușa pliantă Concept Folding 68 combină designul, confortul și eficientizarea spațiului. Principiul de pliere al acestui sistem de înaltă calitate permite utilizatorilor să combine confortul termic și transparența făra a afecta performanțele. Gama largă de posibilități de pliere ce include șapte foi mobile, atât spre interior, cât și spre exterior, ajută la estomparea granițelor dintre interior și exterior.

TRANSPARENȚĂ FĂRĂ LIMITE

Concept Wall® 50 este un sistem pentru fațadă și acoperiș care oferă libertate creativă nelimitată și transparență deplină. Soluția expusă demonstrează versatilitatea sistemului și arată modul în care se pot fi create o multitudine de unghiuri fără a întâmpina dificultăți de drenaj.

Soluția customizată de element de fațadă expusă a fost special concepută pentru noua clădire de birouri a sediului central Reynaers Aluminium din Duffel. Pentru a respecta cerințele arhitecturale ale clădirii s-a creat un sistem de deschidere paralelă pentru ferestre. Designul inteligent al fațadei casetate cu profile izolate termic elimină riscul de creare a condensului.

REYNAERS ALUMINIUM ADUCE UN PLUS DE VALOARE PRIN SERVICII

Pe lângă sisteme de aluminiu de cea mai înaltă calitate pentru uși, ferestre, uși glisante și pliante sau pereți cortină, Reynaers oferă și o gamă largă de servicii. Acestea include servicii dedicate de cercetare și dezvoltare, testare și certificare, soluții customizate, suport tehnic, training și automatizare - toate proiectate pentru a ușura munca diferitilor parteneri, precum arhitecții sau fabricanții.

Cu ajutorul softului ReynaFlow, compania oferă fabricanților un sistem inteligent de control și management al fluxurilor de lucru pentru optimizarea proceselor de productie. În timp ce majoritatea proceselor de producție sunt încă realizate manual, ReynaFlow digitalizează întreg procesul de fabricație, de la pregătire (debitare, prelucrare), până la asamblare și finisare. Prin furnizarea de informații în timp real, identificarea erorilor și monitorizarea fiecărei faze în amănunt se obține creșterea calității și a timpilor de producție.

Pe lângă toate aceste inovații, Reynaers isi prezinta biblioteca de modele BIM, care permite echipelor implicate in realizarea unui proiect să își combine capacitatea creatoare. Librăriile BIM, compatibile cu softul Autodesk Revit®, includ o gamă largă de soluții Reynaers pentru uși, ferestre și uși glisante și pliante.

INOVAȚII LEGENDARE

Pentru a sublinia  filozofia "Together for Better", standul Reynaers integrează eficient soluții și tehnologii noi, fiind mai deschis și mai accesibil. S-a creat un spațiu interactiv, ospitalier unde parteneriatele creative se pot dezvolta și toate părțile implicate în procesul de construcție pot alcătui o echipă pentru a oferi soluții din ce în ce mai performante.

Toate acestea sunt completate de expansiunea sediului din Duffel cu un centru de simulare high-tech ce oferă servicii digitale, cu focus pe realitatea virtuală. Noul centru tehnologic dispune de capacități pentru testarea și crearea de noi prototipuri. Partenerii prezenți la expoziția BAU vor avea ocazia să viziteze noul sediu Reynaers cu ajutorul unei simulări 3D.

REYNAERS ALUMINIUM DEPĂȘEȘTE BARIERELE CONVENȚIONALE

Cu mai mult de 50 de ani de experiență, multitudinea de soluții inovatoare prezentate de Reynaers este o reconfirmare a capacităților sale de a depăși barierele convenționale pentru a îndeplini nevoile și cerințele pieței. Modele mai mari și mai transparente oferă nivele ridicate de izolare termică și automatizări, permițând designerilor să ofere utilizatorilor finali soluții customizate în mult mai multe variante.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme