Reynaers Aluminium lanseaza MASTERLINE 8 : sistemul de ferestre al viitorului

0202

Reynaers a lansat recent MASTERLINE 8, un nou sistem pentru ferestre, care combina numeroase oportunitati de design cu performante termice la cel mai inalt nivel, etanseitate apa-aer-vant si procese de productie simplificate. Acest sistem inteligent si inovativ lansat de Reynaers este solutia viitorului.

MASTERLINE 8 indeplineste in totalitate exigentele profesionistilor care valoreaza performanta, durabilitatea, confortul si productivitatea. Aceasta generatie noua de solutii pentru fereastre respecta tendintele architecturale noi orientate catre maximizarea luminii naturale, oferind in acelasi timp indici de izolare optimizati.

Flexibilitate pentru profesionisti

Conceptul unic MASTERLINE 8 combina numeroase tipuri de deschideri, variante de design si nivele de izolare termica, oferind astfel flexibilitate pentru arhitecti, investitori sau beneficiari finali. Variantele de design, fiecare avand calitatile lor distinctive, fac din MASTERLINE 8 sistemul potrivit pentru orice stil arhitectural. Stilul Functional este caracterizat prin linii drepte, stilul Renaissance aminteste de  aspectul arhitectural traditional, iar liniile designului Deco se potrivesc perfect cu o cladire moderna.

Performanta pentru profesionisti

Cu acest sistem nou, Reynaers s-a concentrat asupra durabilitatii si aspectelor ecologice. Asadar, avem acum un singur sistem cu o adancime de 87 mm, performante termice excelente structurate pe trei nivele de izolare (standard, HI si HI+) si optimizarea suprapunerii garniturii centrale peste cercevea. Aceasta optimizare face mai usoara calibrarea fereastrei pentru etansare in timpul instalarii.

MASTERLINE 8: construit folosind o cantitate minima de componente diferite, toate proiectate si realizate pentru a da o solutie extrem de eficienta in ceea ce priveste timpul de productie

Pe langa aceste performante, Masterline 8 este solutia potrivita pentru crearea deschiderilor de dimensiuni mari, folosind profile subtiri insa solide care  permit patrunderea luminii naturale. Mai mult decat atat, MASTERLINE 8 ofera noi variante de deschideri pentru ochiurile mobile. MASTERLINE8 se integreaza perfect cu alte sisteme Reynaers, cum ar fi sistemele culisante CP 130 si CP 155, noua balustrada de sticlă, sistemul de plase de tantari Mosquito si  sistemul de perete cortina CW 50.

Eficienta pentru profesionisti

Conceptul MASTERLINE 8 este o combinatie unica de tehnologii noi si design inteligent. Acest sistem este construit folosind o cantitate mica de componente diferite, toate proiectate si realizate pentru a optimiza timpul de producție. Ca atare, MASTERLINE 8 utilizeaza garnituri identice pentru etansarea sticlei si acustica. Conexiunile de colt si cele de traversa au fost optimizate, iar cantitatea de bicomponent a fost regandita pentru a da rezistenta componentelor lipite. Acest lucru are ca rezultat o solutie de inalta calitate si un proces de productie cu mult imbunatatit.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme