Reynaers prezintă noile tendințe în construcții la târgul internațional BAU München 2017

0901

Duffel, 9 ianuarie 2017 – Reynaers Aluminium, lider european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, participă în perioada 16-21 ianuarie 2017 la cel mai important târg internaţional dedicat materialelor şi sistemelor de construcţii – BAU München 2017. În cadrul expoxiției, Reynaers Aluminium își așteaptă partenerii din toată lumea cu un design de stand inovator, conceput pentru a introduce vizitatorii în ultimele tendințe din domeniul construcțiilor.

La BAU 2017, Reynaers va prezenta cele mai noi soluții lansate, create să depășească barierele gândirii convenționale și să transforme în realitate orice creație arhitecturală. Astfel, granițele dintre ceea ce este realizabil și vis se estompează rapid.

Soluțiile expuse de Reynaers Aluminium vor reflecta tendințele dominante la nivel mondial în domeniul clădirilor și construcțiilor, demonstrând astfel adaptarea acestora cu succes la exigențele actuale de eficiență energetică, confort, durabilitate și design.

Prezentare Masterline8

Una dintre soluțiile evidențiate la BAU 2017 va fi noul MasterLine 8 - sistemul revoluționar pentru ferestrele viitorului. Acesta este succesorul sistemului de renume internațional Reynaers Concept System (CS) și aduce utilizatorilor finali îmbuătățiri privind nivelul de confort și securitate. În plus, MasterLine8 oferă arhitecților libertate deplină în creație având numeroase variante de design și beneficii din punct de vedere al eficienței energetice. În crearea acestui sistem s-a acordat o atenție deosebită proceselor de fabricație și instalare. Soluția oferă un proces de producție optimizat, care include eficientizarea timpului și a costurilor privind asamblarea componentelor și instalarea simplificată a elementelor finite. O altă noutate o reprezintă ReynaFlow, un software dedicat, conceput pentru a optimiza, controla și îmbunătăți procesul de producție.

Pe lângă noul sistem de MasterLine8, vizitatorii vor avea ocazia să descopere numeroase alte sisteme pentru uși, ferestre, uși glisante, fațade, uși pliante și soluții customizate. Toate acestea vin cu extensii inovatoare în ceea ce privește izolarea termică superioară, rezistența la foc, etanșare la aer și vânt, ventilație și soluții pentru drenajul apei. Noi abordări privind deschiderile pentru suprafețe vitrate mari, fără elemente de colț fixe, dar care nu afectează valorile indicilor de izolare, sunt prezentate în mai multe dintre produsele expuse.

În plus față de toate aceste inovații, Reynaers își prezintă biblioteca de modele BIM, care permite echipelor implicate în realizarea unui proiect să își combine capacitatea creatoare. Librăriile BIM, compatibile cu softul Autodesk Revit®, includ o gamă largă de soluții Reynaers pentru uși, ferestre și uși glisante și pliante.

Inovații legendare

Pentru a sublinia  filozofia "Together for Better", standul Reynaers integrează eficient soluții și tehnologii noi, fiind mai deschis și mai accesibil. S-a creat un spațiu interactiv, ospitalier unde parteneriatele creative se pot dezvolta si toate părțile implicate în procesul de construcție pot alcătui o echipă pentru a oferi soluții din ce în ce mai performante.

Toate acestea sunt completate de expansiunea sediului din Duffel cu un centru de simulare high-tech ce oferă servicii digitale, cu focus pe realitatea virtuală. Noul centru tehnologic dispune de capacități pentru testarea și crearea de noi prototipuri. Partenerii prezenți la expoziția BAU vor avea ocazia să viziteze noul sediu Reynaers cu ajutorul unei simulări 3D.

Depăsim barierele convenționale

Cu mai mult de 50 de ani de experiență, multitudinea de soluții inovatoare prezentate de Reynaers este o reconfirmare a capacităților sale de a depăși barierele convenționale pentru a îndeplini nevoile și cerințele pieței. Modele mai mari și mai transparente oferă nivele ridicate de izolare termică și automatizări, permițând designerilor să ofere utilizatorilor finali soluții customizate în mult mai multe variante.

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI

Companie17-09-2020

Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme