Utilizarea Materialelor

 

NE LUAM ANGAJAMENTUL SA …

...STIMULAM SI SA EXECUTAM PRIN PROCESE DE PRODUCTIE DURABILE

Acest lucru se aplica nu numai in procesul propriu de izolare a profilelor, ci si in procesele clientilor si ale furnizorilor nostri. Cu solutia noastra software ReynaFlow, oferim un sistem inteligent de control si management al fluxurilor de lucru care sa optimizeze procesele de productie in domeniul "productiei inteligente". Aceasta modalitate de productie digitalizata creeaza o platforma de lucru eficienta, fara a mai folosi hartia.

 

Un alt tip de sustenabilitate digitala este BIM (Building Information Modeling), care face posibila investigarea si cuantificarea problemelor legate de durabilitate. Reynaers este un sustinator activ al modelelor BIM si sprijina utilizatorii BIM cu module si interfete.

 

Cercetam sustenabilitatea produselor noastre pentru a le imbunatati. Reynaers lucreaza cu unul dintre cele mai verzi materiale disponibile: aluminiul. Nu este numai puternic si usor ci si foarte durabil, dar si 100 % reciclabil. Spre deosebire de multe alte materiale, aluminiul nu isi pierde caracteristicile unice in procesul de prelucrare. Acesta permite inchiderea buclei de aluminiu prin reciclarea profilelor vechi si crearea unora noi.

...UTILIZAM MATERIALELE IN MOD CONSTIENT SI SA RECICLAM CORECT IN CADRUL COMPANIEI

In afara de procesul de productie, suntem constienti de utilizarea materialelor si reciclam activ. Folosim din ce in ce mai mult dispozitive de incarcare reutilizabile pentru profilele noastre pentru a reduce utilizarea lemnului si a cartonului.