Ventilarea cladirii

Confortul inseamna si o ventilare excelenta a cladirii. Pentru a pastra aspectul estetic al ferestrelor si usilor, Reynaers a dezvoltat un sistem unic, de auto-reglare, numit Ventalis. Acest sistem este integrat complet in profilul de fereastra, facandu-l aproape invizibil.

CALITATEA AERULUI

Ventilarea este necesara pentru a obtine o calitate buna a aerului in interior. Acest lucru este important pentru un climat interior sanatos, in special in camerele unde se produce multa umiditate, cum ar fi bucatariile sau baile. Este important sa se gaseasca un echilibru intre izolare si ventilare, iar sistemul Ventalis ofera solutia.

UNITATI DE AUTO-REGLARE

Ventalis permite o varietate de configuratii, in functie de cerintele estetice sau de necesarul de aer. Aceste unitati regleaza aportul de aer, in functie de presiunea aerului. Aerul se ventileaza fara niciun risc de infiltrare a apei de ploaie sau de patrundere a insectelor in casa. 

USOR DE AJUSTAT

Valvele de ventilare se deschid in cinci pozitii diferite, variind de la inchis la deschis, cu trei pozitii intermediare. Puteti ajusta singuri nivelul de ventilare. Indiferent de pozitia valvei, alimentarea cu aer ramane reglata automat.