Modelele BIM Reynaers disponibile pe diferite platforme online

2312

Sprijinirea arhitectilor, antreprenorilor si a altor profesionisti din domeniul constructiilor cu proiectele lor este o misiune clara a echipei Reynaers. Pentru a avea informatiile necesare realizarii proiectelor, Reynaers ofera modele BIM pentru sistemele din gama pe diferite platforme online.

Conceptul de BIM este recunoscut pe plan international in cadrul birourilor de arhitectura si a tuturor partilor implicate in conceperea cladirilor, si devine un instrument indispensabil pentru afacerea lor. Building Information Modelling (BIM) gestioneaza intregul proces de la faza de proiectare a unei cladiri, constructie si ciclul de viata pana la o eventuala demolare.

Prin urmare, Reynaers Aluminium ofera modele BIM ale principalelor sisteme bazate pe Autodesk® Revit, prin intermediul site-ul lor. Unicitatea modelelor Reynaers BIM este disponibilitatea conexiunilor de constructie diferite, care permit integrarea realista in proiecte si reproducerea realista a profilului pe diferite variante de design.

Aceste modele pot fi descarcate folosind BIMobject® App din cadrul Revit, sau direct, prin intermediul site-ului BIMobject®. În termen de două săptămâni, pagina Reynaers BIMobject® a ajuns deja la mai mult de 10.000 de vizitatori si mai mult de 8000 de modele au fost descarcate.

  
  
  

 

 

 

 

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Produse17-05-2021

Paralline

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020