SLIM PATIO 68 ESTE COMBINATIA OPTIMA PENTRU DESCHIDERI ELEGANTE CU PERFORMANTE SUPERIOARE SI UN DESIGN DEOSEBIT

1707

Cu noul Slim Patio 68, Reynaers Aluminium ofera solutii inovatoare pentru usi glisante, avand deschideri largi si o etanseitate sporita la apa, aer si vant

Reynaers Aluminium lanseaza noul sistem glisant Slim Patio 68 pentru deschideri mai largi cu un design creativ. Designul elegant, cu toc ascuns, ofera o rezistenta mai mare la presiunea din vant printr-o tehnologie de etansare imbunatatita si confort superior.

Acest nou produs, inserat deja in proiectul Ithaafushi din Maldive, prezinta imbunatatiri considerabile ce asigura privelisti neobturate, prin reducerea la minim a liniilor vizibile. Avand ca predecesor sistemul consacrat pe piata CP 68, cu latimi vizibile de 110 si 102 mm, Slim Patio vine cu profile avand o grosime de 34 mm ceea ce se poate traduce intr-o reducere a profilelor vizibile de 68 % fata de sistemul anterior.

Mai mult decat atat, design-ul atragator cu tocul ascuns in cavitatile peretelui ofera vederi simetrice elegante, la un pret competitiv. Manerul a fost incorporat in profil pentru a mentine liniile inguste intacte.

Asigurarea confortului si a sigurantei

In plus fata de caracteristicile legate de estetica, Slim Patio 68 exceleaza si in confort si siguranta. Izolarea termica remarcabila, precum si performantele legate de etanseitate, impermeabilitate si rezistenta incarcarii din vant (AWW) au fost realizate conform urmatorului tabel:

Etansare la aer                    Impermeabilitate la apa                   Rezistenta incarcarii din vant

4 (600 Pa)                            8A (450 Pa)                                     B5 (2000 Pa)

Slim Patio 68 are o sectiune de mijloc ranforsata ce poate rezista la o incarcare din vant de pana la 2000 Pa, ceea ce face ca aceasta solutie sa fie ideala pentru zonele cu conditii meteorologice dure, cum ar fi mediile de coasta si cladirile inalte.

La fel ca si CP 68, solutia Slim Patio 68 ofera o gama larga de optiuni, pornind de la configuratii simple cu o singura cale de rulare pana la solutii pe doua sau chiar trei cai de rulare ce permit deschideri largi acolo unde se doreste. Multitudinea combinatiilor de elemente fixe si glisante permit arhitectilor si designerilor libertate creativa absoluta. Printre acestea Slim Patio ofera o solutie prin care partile mobile dispar in perete si sunt prevazute cu o optiune de inchidere centrala cu un ax de 7 mm.

Partile mobile pot ajunge pana la 2700 mm inaltime si pot sustine o greutate maxima de 250 kg pe foaie, o crestere considerabila de la 200 kg si 2500 mm fata de predecesorul CP 68. Grosimea sticlei a fost adaptata la 24 sau 36 mm, oferind un coeficient de izolare termica de pana la Uw 1,2 W / m²K.

Willem Naudts, manager de produs pe sisteme glisante pentru Reynaers Aluminium, evidentiaza angajamentul companiei de a-si imbunatati continuu produsele pentru a-si asigura pozitia de lider pe piata oferind performante superioare si confort la un pret rezonabil. "In 2014, cand am lansat CP 68, am dorit sa aducem clientilor nostri, produse de inalta calitate, avand caracteristici superioare. Aceasta dorinta nu s-a schimbat, iar Slim Patio 68 este o dovada a dedicatiei noastre pentru calitate si excelenta prin design inovator."

Mai multe stiri

Mai multe stiri
Companie21-07-2021

3 noi showroom-uri Reynaers Aluminium România, oficial deschise la Timișoara, Iași și Cluj Napoca

Premii04-12-2020

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat premiul pentru Best Innovations of the Year in cadrul galei CIJ Awards 2020

Produse30-09-2020

REYNAERS ALUMINIUM LANSEAZĂ MASTERPATIO, UN NOU SISTEM GLISANT CREAT DE PROFESIONISTI